Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLAMUROZNA PROSLAVA PEVAČICINOG ROĐENDANA

Seka najveći buket dobila od Tome i Dragice

Autor: E. A. | 25.04.2015 - 08:30:00h | Komentara: 0

Pevačica Seka Aleksić zadala je domaći zadatak kako treba da izgleda jedna džet-set proslava. U luksuznom ambijentu uz piće i hranu, koji su stigli iz različitih delova sveta, ali i buket cveća koji je dobila od predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegove supruge Dragice, ona je proslavila 34. rođendan i promovisala novi album „Lek za spavanje“.

Istakla  savršenu  liniju

Istakla savršenu liniju | Foto: Mitar Mitrović

Kako saznajemo, Seku je ovaj glamurozni parti koštao skoro 30.000 evra, naročito što je zahtevala da iz Italije stigne šampanjac „astoria“, kojim se, inače, osvežavaju Bijonse i Dženifer Lopez. Milanka i Bogoljub Karić, kao rođendanski poklon, poslali su Seki najskuplju votku iz Rusije.

Torta pravljena po Sekinom ukusu

Torta pravljena po Sekinom ukusu

Osim pića, njeni gosti su imali prilike da uživaju u izobilju hrane, od srpske kuhinje do morksih plodova. Na svakom stolu, uz svećnjake su stajale ikebane od prirodnog cveća, čiji izgled je Seka pažljivo birala, jer joj je dekoracija bitan segment svakog slavlja. To se moglo videti i po velikom broju balona koji su leteli vilom u kojoj je bila proslava.

Može da otvori cvećaru

Može da otvori cvećaru

Apartman u kojem se Seka presvlačila tokom slavlja bio je mali da primi sve vredne poklone koje je pevačica dobila od mnogobrojnih kolega i prijatelja koji su došli da je podrže, a među kojim su bili Dara Bubamara, Saša Matić, Ilda Šaulić, Mira Škorić, Boban Rajović, Tina Ivanović, Goga i mnogi drugi. Kako bi se dobro zabavljali, mnogi od njih su se latitli mikrofona, pa je žurka trajala do jutra.

Mira Škorić i Dara  pevale za slavljenicu

Mira Škorić i Dara pevale za slavljenicu

Slavljenica je blistala, prvo u bakarnoj, a zatim u beloj haljini, dok joj osmeh nije silazio sa lica, naročito dok je pored nje bio suprug Veljko. Oduševljen kako izgleda njegova lepša polovina, nije odvajao pogled sa nje, ali ni sa hrpe poklona i cveća, koje je zauzelo čitav jedan deo hola ove vile. Kao i većina muškaraca, unapred je razmišljao kako i čime će svi ti darovi biti prebačeni u njihovu porodičnu kuću u Staroj Pazovi, jer ih je bilo mnogo.

Pravo iznenađenje bilo je na kraju večeri kada je donesena torta koja je poklon „Siti rekordsa“, a na kojoj su bile figure gole žene i muškarca.

Počastvovana  zbog kreativnog  poklona

Počastvovana zbog kreativnog poklona

Pevačica dobila rakiju sa svojim likom


Seka je na poklon dobila i rakiju na čijoj flaši je njen lik. Kako saznajemo, ovo će biti limitirana kolekcija ovog pića jedne destilerije iz Srbije koja će imati visoku cenu, jer je rađena na poseban način, zbog čega ima autentičan ukus. Pevačica se oduševila idejom ovih preduzetnika, koji su joj ukazali čast i na neobičan način joj čestitali rođendan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP