Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI BLOG

Seka otkrila šta misli o Rađenu!

Autor: E.A. | 22.05.2015 - 21:00:00h | Komentara: 9

Folk diva Seka Aleksić osvrnula se na događaje koji su se prepričavali u Srbiji ove nedelje. Posebnu pažnju posvetila je vaterpolisti Nikoli Rađenu koji je na doping testu bio pozitivan na kokain.

Seka Aleksić

Seka Aleksić | Foto: Twitter / poslednjilet

Sekin blog vam prenosimo u celosti:

Ne mogu a da se ne osvrnem na brojna dešavanja koja su obeležila proteklih sedam dana, a bilo ih je mnogo.

Uglavnom loše vesti, loša energija koja se osećala u vazduhu proteklih dana. Kao bomba odjeknula je vest da je Nikola Rađen pozitivan na kokain i da će zbog toga biti suspendovan na četiri godine,a možda i okončati BLISTAVU karijeru. Pogodilo me kao čoveka, prijatelja, koleginicu, pogodilo me kao što je pogodilo svakoga ko veruje u porodicu. I vrisnuli su svi, u glas, pripremili lomaču i stolice, pa da udobno smešteni, baš kao u bioskopu krvavih očiju gledaju spaljivanje i uživaju u istom. Podelila se Srbija po ko zna koji put na one koji ga napadaju i one koji ga brane. Neki će reći nije moje da komentarišem, možda i nije, ali moje je da kažem da sam pobornik zdravog života, i da nikoga nikada ne bih podržala u konzumiranju bilo kakve droge, naprotiv, drogu prezirem! Ali isto tako, ako čovek prizna grešku, pokaje se zbog iste, zašto mu ne pružiti ruku? Pa da li je moguće da smo, poput zlatnih ribica, zaboravili sve trenutke radosti koje je svojim zalaganjem i sportskom, lavovskom borbom, narodu dao upravo Nikola Rađen? Da li je moguće da su u momentu pale u vodu sve zasluge, medalje, pehari, sve ono čime je ovaj mladi čovek više puta izdigao Srbiju na pobednički tron? E, pa ja nisam zaboravila i nisam bacila u vodu ništa, naprotiv, skidam kapu Nikoli Rađenu za sve što je uradio za srpski sport! Niko nema pravo da kaže da mu ne treba dati drugu, pa i treću šansu, jer ako ju je neko i zaslužio, on svakako jeste.
 
Potresao me i masakr koji je počinio pomahnitali monstrum Rade Šefer! Čovek je pobio šestoro ljudi, zavio više porodica u crno, uništio desetine života, a sve se moglo sprečiti! Pitam se kakvu poruku šalju nadležni kada kažu da je potrebno prijaviti nasilje kako bi se izbegle fatalne posledice istog? Prijavite ga, a mi ćemo da ga privedemo i držimo nekoliko sati, a zatim ćemo ga revoltiranog i još luđeg pustiti da vam se vrati i "dovrši posao"! Da li sam dobro razumela poruku? Pa ko je ovde lud? Da li će se naći neko ko će da se posveti problemu koji nas redovno zavija u crno? Da li pola zemlje treba da se pobije međusobno da bi neko reagovao? Dokle će svaki manijak koji zlostavlja svoju porodicu i okolinu moći da kupi oružje i još da dobije dozvolu za isto? Kakva smo mi to država? Dosta, BRE!
 
I da, jedna svetla tačka u crnoj nedelji iza nas, draga Bojana
Stamenov! Bravo Boko, svaka čast i jurišaj prema pobedi,
zaslužuješ je!

 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • kiki Vreme: 22.05.2015 21:54h

    seko radjen je u momentu sve sam srusio misleci da tako moze vcno e pa zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju

  • gavrilo Vreme: 22.05.2015 23:09h

    A zasto ti Seko moras biti svakom loncu poklopac i svaki dogadjaj iskomentarisati na svom facebooku?Besplatna reklama ili sta!?Tvoje je da pevas

  • gavrilo Vreme: 22.05.2015 23:40h

    a sto ne objavite komentar!?

  • On the road Vreme: 23.05.2015 02:24h

    Jel to Srbija dobija novu "srpsku majku" ? Ova kao da je akademik, a ne pevaljka. Pri tome, u medijima je uočljiva tolerancija i podrška Rađenu - tako i treba, a pevačica osula paljbu po narodu, kao da su anatemisali nesrećnog vaterpolistu.

  • walter Vreme: 23.05.2015 02:49h

    Ma bas me pogodilo sto jedan drogos trese belo ko ga sisa da su pametni da ga izbace zauvek pa da ga ostave i bez penzije,kakav on primer daje deci da se drogiraju pustite bre ta narkomanska posla!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP