Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NE ODUSTAJE OD ŽELJE DA SE OSTVARI U ULOZI MAJKE

Seka ponovo ide na veštačku oplodnju!

Autor: B. Radulović | 15.04.2014 - 07:48:00h | Komentara: 5

Iako je imala jedan bezuspešan pokušaj vantelesne oplodnje, Svetlana Seka Aleksić (33) ne odustaje od želje da postane majka, te će se do kraja godine ponovo pokušati. Kako saznajemo, Seka pozitivno razmišlja kada je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će sledeća vantelesna oplodnja biti uspešna.

Seka Aleksić

Spremna  za majčinstvo: Seka Aleksić | Foto: Petar Marković

 

Aleksićeva pozitivno razmišlja
kada je uloga roditelja u pitanju, te će do kraja ove
godine još jednom pokušati sa
vantelesnom oplodnjom

- S obzirom na to da se već jednom podvrgla ovakvom načinu oplodnje, koji nije uspeo, Seka je u dogovoru sa lekarima odlučila da napravi kratku pauzu, pa da se ponovo podvrgne ovom zahvatu. Nije joj bilo lako kada je posle prvog pokušaja shvatila da je bio bezuspešan, bila je tužna i razočarana, ali je junački odlučila da nastavi dalje i ne odustaje. Pošto pre same intervencije postoji proces kroz koji žena mora da prođe, ona je napravila pauzu i već od leta će ponovo moći da razmišlja o trudnoći. Ima neverovatnu želju da se ostvari u ulozi majke, u čemu ima bezrezervnu podršku supruga Veljka, sa kojim o svemu otvoreno priča, pa joj je lakše kada zajedno prolaze kroz čitav proces, koji ponekad nije prijatan za ženu - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak Seki i dodaje da pevačica nerado priča o tako intimnim stvarima.

- Iako je ubeđujemo da otvoreno u javnosti priča o tome jer time daje dobar primer i podstrek ostalim ženama da ne odustaju kod prve prepreke, ona želi da taj segment života čuva za sebe. Jedva čeka da postane mama i o tome često priča sa svojim duhovnikom, koji je savetuje da se strpi i da će sve doći u svoje vreme - kaže naš izvor blizak pevačici.

U nameri da se saznamo sve o njenim planovima da se podvrgne još jednoj vantelesnoj oplodnji, pokušali smo da kontaktiramo s Aleksićevom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do komentara.


Podsećanja radi, Seka i Veljko su se venčali 12. septembra 2010. godine, a pevačica do sada nije krila da želi da se ostvari kao majka. Njih dvoje su nekoliko puta pokušavali da se ostvare kao roditelji, ali im to do sada nije uspelo, ali ne gube nadu da će jednog dana dobiti naslednika.

Znaju šta valja: Seka i njen suprug Veljko

Seka i njen suprug Veljko

Izgubila bebu pre tri godine!
Pevačica Seka Aleksić se u junu 2011. godine suočila sa gubitkom bebe, jer joj se tada desila vanmaterična trudnoća.


- Nisam verovala da mi se to događa. Kad sam saznala da sam trudna, bila sam najsrećnija na svetu, a moja sreća se srušila za samo nekoliko dana kada sam shvatila da trudnoća nije u redu. Ništa me više nije zanimalo. Prestala sam da mislim na sve oko sebe, nisam želela da živim, htela sam jednostavno da nestanem. Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga moje stanje je bilo sve gore - pričala je Seka nakon nemilog događaja.

Poslednji komentari
  • Mikos Vreme: 15.04.2014 08:00h

    Predlažem da ovaj "šarmantni" KIK BOKSER pokuša UNUTRA, a ne VAN kao do sada, i rezultati neće izostati!

  • Драгомир Vreme: 15.04.2014 09:11h

    После оног иживљавања над учесницима до зла бога лошој ТВ серији ,,Моја десна рука,, ако нисам заборавио тачан назив ја сам онда коментарисао да је то јерес?Да је Сека показала онај прекодрински менталитет пун бахатости те сада јој бог враћа негативно што је чинила.Нисам сигуран да ће ово АЛО да објави али сви ви који читате и сами знате да за бахате склоних понижавању ипак има бога!Ја то деценијама упозоравам и готово ме нико не слуша а требало би?

  • leleeeee Vreme: 15.04.2014 09:12h

    naporan zivot, mozda ce joj ,,playboy,, pomoci da se ostvari kao majka!!! presede mi jutarnja kafa od ovih vesti!!

  • ja Vreme: 15.04.2014 13:29h

    ceska republika je najbolja za van telesnu oplodnju. moja rodjaka u 52 rodila dete imala preko 20 vantelesnih pre .

  • MILA Vreme: 15.04.2014 15:49h

    Želim Sekii četvorke i da joj se želja ostvari.i

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP