Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK DIVA PREŽIVLJAVA PRAVU PORODIČNU DRAMU

Seka prijavila rođake zbog iznude novca!

Autor: A. Radojević | 04.05.2014 - 19:00:00h | Komentara: 7

Svetlana Aleksić Piljikić ovih dana suočava se sa velikim porodičnim problemom jer ona i njena majka Ibrima dobijaju preteće poruke od rodbine iz Bosne, koja pokušava već neko vreme da im iznudi novac, zbog čega je Seka bila prinuđena da slučaj prijavi policiji. Kako „Alo!“ saznaje, reč je o najbližim rođacima folk zvezde koji zahtevaju da im ona šalje izvesna materijalna sredstva kako bi lagodno živeli.

Seka Aleksić

Najbliža rodbina Sekine
majke Ibrime već nekoliko
meseci šalje preteće poruke i
traži da ih pevačica izdržava
i šalje mesečnu apanažu

Prema rečima našeg sagovornika koji je insistirao na anonimnosti, oni su protekle nedelje uputili niz pretećih poruka Sekinoj majci, koja je to dugo skrivala od svoje ćerke.

- Pevačica je u potpunom šoku i pokušava da reši situaciju. Oni već mesecima uznemiravaju njenu majku, zovu je, prete i šalju neprijatne poruke u kojima pišu da ako im ne daju pare, pevačica i njen brat Nedžad neće smeti da kroče u Sarajevo. Pored pretnji, poruke su pune uvreda, kao i brojnih psovki na verskoj osnovi - kaže izvor i nastavlja.

"Ceo slučaj sam prijavila
nadležnim organima, a preteće poruke ću odneti na uvid. To je sve što smem da kažem", Seka Aleksić

- Seka je toj rodbini više puta slala novac, ali pošto su oni videli da pevačica dosta zarađuje njihovi prohtevi postali su veći. Pevačicina majka je dugo skrivala od nje istinu, ali joj je nedavno priznala, kao i da je dosta para koje je dobila od nje, slala svojoj rodbini samo da bi ih smirila. Kap je prelila času kada su pre nekoliko dana zapretili da će zvati televiziju da se žale kako Seka navodno ne brine o njima - ističe sagovornik „Alo!“, blizak pevačici, i dodaje da je ceo slučaj prijavljen policiji.

Seka Aleksić

- Svetlana ima veliku podršku od supruga Veljka i rešila je da zakonskim putem okonča ovu neprijatnu situaciju. Ona se konsultovala sa svojim advokatom, a svi SMS-ovi biće predati u ponedeljak na uvid policiji. Svako ko je lično poznaje zna koliko je brižna i koliko pomaže ljudima. Ona se često viđa sa tetkama iz Sarajeva i Beograda i sa njima ima divan odnos, posećuju se i nesebično pomažu! Ostale članove uže i šire porodice njene majke, Seka je poslednji put videla još dok je bila dete, kada je imala devet godina! Zanimljivo je da joj se, otkada je postala poznata, javlja mnogobrojna familija koju i ne poznaje - završava sagovornik.

Seka Aleksić i majka / Foto: mojportal.ba

Na udaru rodbine: Seka sa majkom Ibrimom / Foto: mojportal.ba

Poznata kao veliki humanista
Seka je 2008. godine otvorila svoj humanitarni Fond „Deci s ljubavlju“, koji je pomogao mnogima. Malo ko zna da potpomaže nekoliko porodica, kao i da je nedavno postala ambasador organizacije Novog Beograda „Budi Human“ na čijem je čelu Aleksandar Šapić, sa ciljem da se sakupi što više novca za samohrane majke!

Poslednji komentari
  • ko to tamo peva Vreme: 04.05.2014 19:33h

    Seko teraj pokvarena g...vna u tri lepe da nekažem šta, pametno si uradila što si ih prijavila i sve ono štoje majka dala zahtevaj nazad, imao sam sličnu situaciju, i kad sam zatvorio slavinu, tek tad su počeli problemi, koje sam naravno rešio sa krivičnom prijavom, moj advokat je uspeo da povrati sav novac sa kamatama nazad, to su burad bez dna teraj sad do kraja i srećno

  • ljubica Vreme: 04.05.2014 21:10h

    smucile su mi se ove mega populaarne folk zvezde sa svojim vanserijskim glupostima. kupuju cipele od 6000 evra a sad kao nesto kukaju,bljak povraca mi se od njih.

  • robi Vreme: 05.05.2014 06:24h

    majka joj se zove ibrima??brat nedzad a ona seka???kako je njoj pravo ime??odakle je ova?

  • 021 Vreme: 05.05.2014 08:47h

    Seka nije čiste krvi, mnogo je tu mešavine.

  • RUZICA Vreme: 05.05.2014 14:04h

    Sramota je da se pitate kako je gospodji Seki pravo ime! U kom veku vi zivite? A zasto vi uopste pustate takve komentare ! To je cist govor mrznje i sramota da se nalazi u novinama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP