Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEKSIĆEVA NOSI DIJAMANTE KOJI KOŠTAJU KAO STAN U BEOGRADU

Seka prošetala sat od 30.000 evra i golu guzu!

Autor: Zorica S. Radulović | 12.12.2014 - 20:30:00h | Komentara: 7

Seka Aleksić obradovala je sebe poklonom za koji je izdvojila čak 30.000 evra, koliko košta dijamantski sat „roleks dejton“.

Voli da ima dobru čuku: Svetlana Aleksić

Voli da ima dobru čuku: Svetlana Aleksić | Foto: Milorad Milanković

Skupoceni zlatni sat pevačica je pokazala na snimanju novogodišnjeg snimanja „Granda“, a isti je bukvalno svima upao u oči. U pitanju je sat iz limitirane kolekcije, napravljen od belog i žutog zlata, a koji je optočen dijamantima.

Reklamira novu figuru

Reklamira novu figuru | Foto: Rajko Ristić

Među kolegama Aleksićeve, na snimanju šou programa bilo je i onih koji su gledali u Sekinu golu zadnjicu, koja se jasno videla ispod uske crne čipkane haljine, mada je više bilo onih koji su komentarisali da pevačica na ruci nosi sat koji košta kao jedna garsonjera u Beogradu.

Sat sa dijamantima

Sat sa dijamantima | Foto: Rajko Ristić

 
Na zvaničnom sajtu kompanije „Roleks“, ovaj ručni sat je trenutno na novogodišnjem popustu i košta tričavih 30.000 dolara, dok pre samo mesec dana niste mogli da ga pazarite ispod 36.600 dolara. Inače, ovo je model sata iz poslednje jesenje kolekcije kompanije „Roleks“, a na njegovu isporuku se čeka sedam dana po uplati celokupnog iznosa na račun ove kompanije.
Ukoliko mislite da vas ovaj sat za ove pare budi, upozorava da kasnite na sastanak i slično, u velikoj ste zabludi, jedina poenta ovog sata je to što zbog sjaja zlata i dijamanata svima upada u oči, te ste uvek u centru pažnje. Tako je Seka i ovaj put skrenula pažnju na sebe. Za sve pare.

Sevalo je na sve strane

Sevalo je na sve strane

Katarini provirile sike
 

Katarina Grujić na snimanju novogodišnjeg „Grand“ narodnog veselja pojavila se u providnoj haljini, ispod koje su sevale gole grudi. Pevačica se nije trudila da pokrije bradavice, koje su virile ispod čipkanog gornjeg dela. Istakla je svoje adute u prvi plan, ne obazirući se na komentare ostalih koleginica.

| Foto: Rajko Ristić

| Foto: Rajko Ristić

| Foto: Milorad Milanković

Ivana i Jelena pokazale gaćice, Rada zevala

Ivani Pavković i Jeleni Marinković ispod svečane toalete sevnule su gaćice, pa je paparaco „Alo!“ uspeo da zabeleži da je Ivana nosila beli donji veš, dok se Jelena opredelila za crni čipkasti. Dok su njih dve pokazivale veš u bekstejdžu, na bini je vladao pravi haos. Svi su igrali i pevali, osim Rade Sarić, koju je sustigao umor, pa je zevala. Srećom da je stavila ruku na usta, inače je pretila opasnost da proguta i snimatelja i Sašu Popovića, koji su stajali naspram nje.

Dara i Milica

Dara i Milica | Foto: Rajko Ristić

| Foto: Rajko Ristić

Milica pipkala Bubamaru

Milica Todorović tokom čitavog snimanja držala je Daru Bubamaru za grudi, koje je pevačica pre mesec dana uvećala za još dva broja. Plavokosa pevačica se sve vreme iščuđavala kolike grudi omalena Novosađanka ima. Posebno joj je bilo fascinantno to što, uprkos veličini, stoje čvrsto i pravo. S obzirom na to da je duže od dva sata provela na bini igrajući u visokim štiklama, Todorovićeva se u jednom trenutku izula bosa i oplela kolce.

Poslednji komentari
  • Smor Vreme: 12.12.2014 07:31h

    Eto to je elita, na to treba da se ugledaju buduce generacije, ima med i mleko da nam tece ! Cega se pametan stidi, tim se lud ponosi !

  • Joka Vreme: 13.12.2014 01:31h

    Više liči na snimanje pornića nego na snimanje novogodišnjeg programa...

  • ljiljka Vreme: 13.12.2014 05:55h

    Jad i bijeda

  • Sydneysider Vreme: 13.12.2014 09:58h

    Koliko vidim Srbiji dobro ide. Ova prosetala sat od 30.000 evra, Cecin sin dobio od 130.000 evra. Raskos na sve strane! Klinci voze samo besna kola i lupaju ih.Kad god dodjem na ovaj sajt pomislim da je tamo kod vas blagostanje. Blago vama.

  • maki Vreme: 13.12.2014 10:28h

    sramota to treba dobro oporeziti dok neko nema hleba ona kupuje skupocene satove dali placa porez svi pevaci treba dobro oporeziti i dati i jednu obicnu platu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP