Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK ZVEZDA ZA 33. ROĐENDAN DOBILA SKUPOCEN POKLON OD VELJKA

Seka provozala „mečku“ od 100.000 €!

Autor: A. Radojević | 24.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 33

Svetlana Aleksić dobila je za 33. rođendan skupoceni automobil od svog supruga Veljka Piljikića, a koliko je bila srećna potvrđuju i fotografije na kojima se vidi da je pevačica odmah uskočila u svog četvorotočkaša i provozala ga po Beogradu.

Overila novog  ljubimca

Overila novog ljubimca

Seku je poznati kik-bokser obradovao tačno u ponoć, kada je ispred njihove kuće u Staroj Pazovi parkirao nanoviji kabrio dvosed marke „mercedes SLK AMG“, za koji je iskeširao 100.000 evra.


Paparaco „Alo!“ uslikao je juče Seku kada je provozala svoju „mečku“ do teretane na Novom Beogradu, da bi se posle dvočasovnog treninga uputila ka svojoj kući, gde je u društvu prijatelja i porodice proslavila rođendan.

Veljko Piljikić

Veljko Piljikić | Foto: Miloš Perić


- Seka je priželjkivala novi auto, a nije ni sanjala da će je Veljko baš za jubilarni rođendan obradovati crnim kabriom koji je prošlog vikenda kupio u Beču, a koji je unapređena verzija njenog prethodnog „mercedesa“, koji je godinama vozila. Kada je izašla ispred kuće, bukvalno je zanemela i odmah sela u auto kako bi isprobala najmoderniju opremu koja je specijalno poručena po njenom ukusu i potrebama - kaže naš sagovornik blizak Aleksićevoj.

Seka Aleksić

Seka Aleksić


U kratkoj izjavi za „Alo!“ Seka nije skrivala oduševljenje povodom skupocenog poklona koji je dobila.
- Znate da ne volim da govorim o materijalnim stvarima, ali mojoj sreći nije bilo kraja kada sam ugledala rođendansko iznenađenje. Moj prvi auto je bio upravo kabrio „mercedes“ koji sam nedavno prodala, a bila sam jako vezana za njega jer sam ga kupila od prvih honorara sa nastupa. Nisam ni slutila da će me Veljko baš sada obradovati novim autom - rekla je Seka.

Svako veče crno  „meče“: Seka Aleksić

Svako veče crno „meče“: Seka Aleksić


Inače, pevačica je sinoć u svojoj kući priredila intimnu proslavu na kojoj su se pojavili i kreatorka Suzana Perić, kao i pevačica Sanja Maletić.
Interesantno je da je Seka 33 svećice oduvala sa torte koja je krasila naslovnicu majskog „Plejboja“, za koju je pozirala gotovo gola.

Seka: Mama, tata, izvinite ako sam vas ikad uvredila!


Pevačica je na dan rođendana objavila i novi post na blogu u kome je opisala svoje teško detinjstvo, ali i iznela osećanja prema roditeljima i suprugu Veljku.
„Dragi moji roditelji, oprostite mi ako sam vas ikada uvredila. Iako ne živite zajedno, ja vas podjednako volim. Vi ste mi podarili život. Vi ste se brinuli, trudili se i propatili. Nek vas život više nikad ne zaboli, voli vas vaša Svetlana.
Dragi moj Veljko, prišao si mi kao muškarac ženi, dao mi svoje srce, ja sam ti svojim uzvratila. Ti si moj zaštitnik, moja sigurnost, ti si kralj mog života. Volim te“ - napisala je Aleksićeva, koja se posebno zahvalila svojim fanovima, koji su godinama uz nju i bez kojih ne bi uspela da ostvari snove.
„Drage moje lepotice i lepotani, hvala vam na snazi koju mi dajete, na podršci, na gestovima pažnje. Volim vas, hvala vam što ste uz mene“ - istakla je popularna pevačica u svom novom postu na blogu.

Poslednji komentari
  • dina Vreme: 24.04.2014 07:14h

    kad je ljubav prava,nije joj potrebno ovakvo dokazivanje

  • peglica od 100 evra Vreme: 24.04.2014 07:15h

    Jel u ovoj zemlji postoji zakon o poreklu imovine i kako je ona stečena.

  • BOZE IMA LI TE Vreme: 24.04.2014 08:56h

    SEKO KAD LAZES NEMORAS BAR STAVLJATI FOTKE DA TI SE SMEJEMO MI KOJI SE RAZUMEMO U AUTOMOBILE I ZIVIMO U BECU GDE TI "POZNATI" KIK BOKSER KUPIO OVAJ "AMG"...SVAKI MERCEDES AMG IMA NAZAD DUPLE AUSPUHE I VELIKI ZNAK AMG, VEROVATNO CES RECI DA TI NEKO SKINUO ZNAK AMG ; ALI AUSPUHE NIJE KOLI SU OD OBICNOG AMG-a KOJI KOSTA OKO 50000!!!!!!: SEKO TVOJ NEMA NISTA OD TOGA , VIDI SE IZ AVIONA DA NEMA OPREMU AMG A NE CUDI ME OD KOMPLEKSASICE KAKVA SI TI I KIKBOKSER DA OBJAVITE OVAKVU LAZ::: UPOREDI OVE DVE FOTKE DA SLEDECI PUT ZNAS KAKO DA LAZES http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=248957369&asrc=st|s OBICAN http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=246430153&asrc=st|s,sr AMG RAZLIKA POSTOJI ZAR NE???????

  • rada Vreme: 24.04.2014 09:27h

    Znaci ne verujem.....Ne hvalim se materijalnim stvaima kako kaze a odmah je okacila sliku na tviter jer inace kako bi svet video.Drugo,da bi " isprobala opremu koja je porucena po njenom ukusu i potrebama"-pa zar to nije bio poklon za koji ona nije znala...Majko moja mila...I cek da zovem paparaco lov da me oni satro navataju ispred tertane kao ja se dovezla svojim novim kolima i kao ja nemam pojma da me inace oni snimaju.Povraca mi se....

  • realno Vreme: 24.04.2014 09:33h

    Poznati kikbokser, hahaha, pa poznat je jedino po tome sto je ozenio poooooznatu kafansku pevaljku. Otkud njemu 100.000 eura, pa svi znaju da je gologuzan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP