Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARE RIVALKE JUČE POČELE NOVI RAT

Seka: Radi nešto, neće ti Tviter platiti račune!
JK: Žao mi te, dođe mi da te branim!

Autor: B. R. | 03.03.2014 - 07:05:00h | Komentara: 1

Stare rivalke Seka Aleksić i Jelena Karleuša juče su započele novi rat! Pošto je Seka na Tviteru objavila fotografiju svog zategnutog stomaka posle treninga u teretani, fanovi JK su započeli polemiku u koju se brzo uključila i „mala od skandala“.

Jelena Karleuša i Seka Aleksić

Jelena Karleuša i Seka Aleksić

“Što bi rekla jedna moja prijateljica: ‚Bože, baci ciglu,
ali budi precizan‘”, rekla je Aleksićeva aludirajući na ljutu suparnicu

- Zašto joj niko nije rekao da je iskrivila pločice i „ajfon“ od „vežbanja“? Ima ona tvoja slika sa trenerom i pravim pločicama, možda da joj pošaljem zbog motivacije - pitao je jedan od fanova Jelenu i objavio Sekinu fotografiju, za koju tvrdi da je obrađena kroz fotošop da bi joj struk bio uži.

- Meni je nje toliko žao da mi dođe da je branim! Pustite je, i ona želi da... - nije završila misao Jelena, već se bazirala na flašicu u uglu Sekine fotografije za koju je, zbog navodne obrade u fotošopu, rekla da je podseća na „deformisani kečap“.
Seka joj nije ostala dužna, pa je na svom profilu objavila statuse posvećene JK.

- Koliko je neko neumoran, majko moja! Da li je moguće da neki ljudi ništa drugo ne rade, osim što „vise“ na Tviteru! Ne znam zašto je teško da shvatiš kako je neko uspešniji od tebe?! Pa, normalno je! Raduj se, budi čovek! Radi na sebi, radite nešto, jer neće vam Tviter plaćati režije ili raditi umesto vas - aludirala je Seka na navode da je Jeleni isključeno grejanje u kući zbog duga od nekoliko stotina hiljada dinara.

- Ljudi, naučite da svoje volite, a tuđe poštujete! Bar poštovanje treba da postoji! Najlakše je biti zao, ljubomoran i širiti mržnju! Žao mi je i kada neko ima bezuspešan koncert, jer sve ono što je radio pada u vodu. Nije lako davati maksimum i ulagati, a da se tako vrati. Što bi rekla jedna moja prijateljica: Bože, baci ciglu, ali budi precizan! - poručila je Aleksićeva.

Prisetimo se kako su se Seka i Jelena snašle u skrivenoj kameri u kojoj su ze zajedno našle:

Poslednji komentari
  • Esada Vreme: 03.03.2014 15:06h

    A dali Te bogatasice imaju decu pa da imaju obavezu kao majke normalne sve sede po ceo dan i cesu picku po twiteru ili njihovi iz porodice bliznji vode sve te sajtovi i zlo upotrebvljav noge sa tudjim fotografijama sve su pokupovali pratioce po meni tu ni jedna nije normalna sto Snezana Djurisic nije kupovala pratioce vec ima zena dobru reputaciju iza sebe te lude treba poslari da rade da osete staje teret vec peljese narod i prave budam sve redom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP