Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NI NA KRAJ PAMETI

Sergej Ćetković: Politika me ne zanima!

Autor: Vesti-online.com | 30.09.2013 - 21:30:00h | Komentara: 2

Sergej Ćetković (37) ne koristi svoju poziciju javne ličnosti da bi iznosio svoje stavove. Iako bi sigurno bio uspešan da se, recimo, okrene politici, ako ništa drugo ono zbog brojnih žena koje dolaze na njegove koncerte, njemu to ne pada na pamet.

Sergej Četković

Sergej Ćetković | Foto: Dalibor Danilović

- Muzika je moj život i moja velika ljubav. Ona ne zavisi od politike i to mi je veoma drago. Ako kojim slučajem, a nadam se da neće, politika počne da se meša u moju profesiju, ostaviću mikrofon! - iskren je Sergej.


Da li vam smeta popularnost i to što vas ljudi prepoznaju na svakom koraku?
- Ponekad poželim da sam samo jedan od mnogih, da mogu da uradim neku simpatičnu ludost nalik onima iz srednje škole, a da pri tom niko ne kaže da si lud ili pijan. Mada, dobro podnosim popularnost i trudim se da je koristim za neke dobre i lepe stvari, pre svega u humanitarne svrhe.

Kako vidite današnju muzičku scenu u našoj zemlji, i u regionu?
- Naša muzička scena se uveliko promenila. Zlatni period pop muzike bio je '70-ih i '80-ih godina, a onda je '90-ih usledio pad zbog svih događanja u regionu. Bilo je to vreme, da budem umeren, nedostatak sluha za pop izvođače. Ipak, gledajući deceniju unazad, pop scena je doživela svoj, na neki način, oporavak i pojavilo se dosta kvalitetnih mladih autora i izvođača.

Da li se danas isplati raditi velike koncerte?
- Veliki koncerti iziskuju veliku organizaciju, dosta ulaganja i mnogo truda, ali ništa ne može da zameni tu magiju koja se dešava na koncertima. Kada delite scenu sa nekoliko muzičara, dobrom svirkom i dobrom energijom koju dobijate od publike sve je moguće, pa čak i kada svirate za smo nekoliko ljudi. Količina energije je neopisiva i možete skakati satima. Vredi živeti za te trenutke i uvek zahvalim Bogu što se bavim poslom koji volim.


Sećate li se neke anegdote sa nastupa?
- Svaki koncert je priča za sebe i sa svakog od njih nosim lepe uspomene prepune emocija. Trudim se da uvek menjam svoj nastup, prilagodim publici i uradim nešto novo i drugačije . Volim da svojih "dva minuta" delim sa njima i uvek ostavim malo prostora da urade nešto ludo i romantično. A dešavalo se svašta od rešavanja ljubavnih problema, izjava ljubavi do prosidbi kojih poslednjih nekoliko godina na moju veliku radost ima sve više.


Kako provodite slobodno vreme?
- Iako sam stalno na točkovima i puno putujem uvek nađem vremena za opuštanje. Trudim se da slobodno vreme provodim sa svojom porodicom i prijateljima i to me najviše opušta. Moj posao nema radno vreme, pa se lako organizujem i isplaniram svoj dan.

Poslednji komentari
  • Plavi Vreme: 30.09.2013 23:17h

    Uz postovanje za tvoj rad, porodicu i ponasanje ne mogu da ne kazem nesto sto me je davno zaboljelo, a to je tvoje stavljanje na stranu Mila Djukanovica i javno isticanje cuvenog DA! gdje si pricao i neke malo ruzne stvari,a najveca kada si rekao da konacno Crna Gora dobije slobodu i izadje iz lanaca,doslovce...a posle toga Beograd pa Beograd...Kazem cjenim i volim tvoj rad,ali ne mogu prihvatiti DA! Nikada...tako da nemoj lagati da te politika ne zanima...

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 01.10.2013 15:47h

    Када ће Срби омогућити Србима да живе и раде у Србији.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP