Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KLABER

Sergej Trifunović sa dve zanosne crnke (FOTO)

Autor: Blic | 14.07.2014 - 23:55:00h | Komentara: 2

Glumac Sergej Trifunović je jedan od najvernijih klabera koji noćni život Beograda nerado menja za zdrav život ili mirnu porodičnu luku.

Proteklog vikenda popularni Užičanin viđen je na splavu "Hot mess" u društvu dve zanosne crnke koje nisu odolele njegovom na daleko čuvenom šarmu.

Šeretski se smeška

Šeretski se smeška 

Prvo ih je pozvao da mu se pridruže u separeu u kome je bio sa društvom, a onda je sa njima bez ustručavanja pozirao. Kako je vreme odmicalo, Sergej se sve više trudio da impresionira mlade i anonimne dame pa je čak u jednom trenutku pokušao da sugeriše di - džeju koju muziku da pusti kako bi ih potpuno osvojio. Iako mu ta ideja nije pošla za rukom on je klub napustio u ranim jutarnjim časovima u lepom društvu sa fotografije.

Olja sa drugaricama

Olja sa drugaricama

 Za razliku od njegovog rođenog brata Branislava koji je već mesecima u stabilnoj i ozbiljnoj vezi sa manekenkom Nadeždom Dimitrijević, jasno je da se Sergej nikada neće smiriti. Pored njega u haus muzici uživala je i voditeljka Olja Crnogorac koja je došla sa drugaricom.

Inače, splav danas slavi svoj prvi rođendan i tim povodom organizuje veliku RnB žurku, a slavljenička atmosfera se nastavlja sve do narednog vikenda uz gostovanje svetski poznatog di džeja Nhan Solo koji će 17. jula prvi put pred Beogradskom publikom upravo na Hot mess-u puštati muziku.
Poslednji komentari
  • majuškica Vreme: 14.07.2014 22:03h

    Je li to onaj isti Sergej koji vodi humanitarni fond, u koji treba da uplaćujemo novac za bolesnu dečicu? A ovako se troši novac dobrih i saosećajnih ljudi?! Znate kada bih mu uplatila i jedan jedini dinar? NIKADA!!! I drugima savetujem. Prevara i hohštapleraj na delu, a pobednik Plesa sa zvezdama pomenuo da će novac od pobede uplatiti u taj fond?! Bolje mu je da ga baci u vetar...

  • milence Vreme: 18.07.2014 02:34h

    A ti si preinteligentna osobo, sigurna da on troši novac baš od "bolesne dečice", za koju si ti uplaćivala u njegov fond velikodušno, svoju teško stečenu zaradu? Ti ne izlaziš nigde i nemaš potrebu da se provedeš katkad? Jel' Sergej Trifunović monah pa si zgrožena što sedi u kafani?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP