Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KONJEVIĆ SMATRA DA JE GLJIVA NEBITAN LIK ZA RIJALITI PROGRAM

Šerif: Nazif će prebiti
nekoga u „Farmi“!

Autor: A. Veljković | 22.03.2013 - 16:38:00h | Komentara: 4

Iako se Nazif Gljiva devedesetih godina junačio pesmama „Džihadom se Bosna brani“, „Kosovo, Sandžak i Bosna“, „Zelenu beretku šijem“ i tako objasnio kakav je islamski fanatik, njegov bivši prijatelj sa kojim je već godinama u sukobu Šerif Konjević, tvrdi da je poznati tekstopisac i kompozitor obična budala i da nije dovoljno zanimljiv da bi učestvovao u rijalitiju „Farma“!

Nazif Gljiva

Nazif Gljiva | Foto: Screenshot "You tube"

Pevač je uveren da će bosanski kompozitor i tekstopisac u roku od tri dana nekoga udariti ili će isprovocirati nekoga da ga prebije

- Suvišno je trošiti reči na takvog čoveka i ne bih ja to da komentarišem. Ružno je uopšte što je ubačen u tu „Farmu“ i ne znam šta će im on tamo. Dajem rok tri dana da prebije nekoga ili neko da prebije njega. Suvišno je pričati o tom čoveku - rekao nam je Konjević kada smo ga pozvali za komentar. On je izneo i svoje mišljenje o Gljivinim pozivima na džihad (islamski sveti rat) protiv Srba.

Šerif Konjević

Šerif Konjević

- Mi smo slobodni umetnici i ja mogu da j**em majku kome hoću, pa tako i meni drugi. Svašta sam pevao i stojim iza svega. Nikada nisam pevao protiv Srba, koje volim već protiv pojedinaca. Svako ko me osudi za to, pitam tog majmuna: „Ko je ubio mog rođenog brata?“. Ne mogu ja pljuvati po Srbima koji me vole, a šta je bilo u ratu, bilo je. Ja se ne stidim svoje veroispovesti i veliki sam vernik i imam ljudskosti, a Nazif uopšte nije vernik. O tom čoveku ne želim da pričam, a ima svašta da se kaže. Samo neka me ne spominje, to mu je najpametnije. Ja sam zvezda i imam popularnost na koju sam ponosan - dodao je Šerif za „Alo!“.

Šerif: Lepi Mića je smrad!
Kada smo Šerifu spomenuli da je lepi Mića u jučerašnjem broju „Alo!“ spomenuo da je i on bio taj koji je pevao patriotske pesme za svoj narod, Konjević je osuo paljbu po njemu.

Lepi Mića

Lepi Mića | Foto: Andrej Isaković

- Konobarima, šibicarima i kriminalcima nekakvim ne dozvoljavam da me spominju. Taj što ste ga spomenuli, što je otišao iz Sarajeva....
Poslednji komentari
  • srbin Vreme: 22.03.2013 19:15h

    Pa dali taj razmislja kadabi on nekog prebio,kako bi izasao iz farme,jel mi nismo zaboravili staje on rado u Bosni za vreme rata srbin prasta al nikad ne zaboravlja.

  • Zaklina Vreme: 22.03.2013 23:15h

    Bice ovo dobra sezona. Zadruga je odabrala odlicne farmere iako se tako nije cinilo na pocetku

  • JA Vreme: 23.03.2013 06:44h

    Zeljka Mitrovica i njegovu firmu teba tuziti zbog sirenja nacionalne mrznje, posto dovodi "provene" ljude sa takvim dosijeom...sramota za ovu "raspalu" drzavu...

  • meri Vreme: 22.08.2013 14:25h

    mića bivši konobar u zepelinu budala žene mu šamar palile pred kafićem kao on manglup,a žana veljić pljus šamar nije došao sebi tri dana oženio divnu curu prije toga bila udata za albanca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP