Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMŠIJE SE NAVUKLE

Serija “Montevideo” najgledanija u Hrvatskoj!

Autor: Tanjug | 23.07.2013 - 16:10:00h | Komentara: 0

Televizijska serija “Montevideo, Bog te video”, po istoimenom filmu u režiji Dragana Bjelogrlića, postala je najgledanija serija u Hrvatskoj, saopštila je danas beogradska producentska kompanija “Intermedia Network”.

Igraće humani fudbal

Serija je počela da se prikazuje 7. jula na programu RTL-a, u udarnom terminu od 20 časova. Prema ispitivanju gledanosti, postala je najgledaniji program u terminu emitovanja na svim nacionalnim televizijama ostavivši za sobom i neke hrvatske serije.


Priča o sportskom uspehu fudbalske reprezentacije Kraljevine Jugoslavije zasnovana je na istinitim događajima. Između ostalog, opisuje fudbalski sukob Srbije i Hrvatske iz 1930. godine, pred odlazak na Svetsko prvenstvo.
U hrvatskim medijima najavljuje se kao najpopularnija serija na Balkanu, koja je na snimanju udružila glumce iz regiona.


TV serija “Montevideo, Bog te video” je sa uspehom do sada prikazana u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, sa evidentnim komercijalnim uspehom u Hrvatskoj.


Prema podacima gledanosti RTL-a, sve epizode emitovane do sada u Hrvatskoj su na prvom mestu gledanosti, a primera radi, jedna od emitovanih epizoda je imala osam posto (30,9 posto udela u gledanosti) u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina i tako bila najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj grupi, ostavivši iza sebe i hrvatsku seriju “Lud, zbunjen, normalan” (gledanost od 5,9 posto).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP