Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

„EGZIT” AVANTURA JE ZVANIČNO POČELA

Sevaju gole grudi! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 11.07.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

„Egzit” avantura je zvanično počela. Novi Sad je juče bio stecište mladih i onih kojih se osećaju tako iz celog sveta. U toku dana gosti najboljeg evropskog festivala su polako pristizali u kamp i na tvrđavu. Smeh i dobro raspoloženje, ali i nudizam u samom centru grada obeležili su prvi dan festivala...

Žurka joj život  promenila nabolje:  Ejmi Litl sa  prijateljima

Žurka joj život promenila nabolje: Ejmi Litl sa prijateljima | Foto: Robert Getel

Ejmi Litl sa Novog Zelanda je „Egzit” potpuno promenio život, toliko da je čak ispod grudi istetovirala „State of Exit”. Na festival je došla sa prijateljima specijalno opremljenim kombijem.

Uživancija  na Štrandu

Uživancija na Štrandu | Foto: Nenad Mihajlović

Program za večeras

- Gloria Gaynor
- Rudimental LIVE
- Horkestar
- Van Gogh
- Fred V & Grafix
feat. Dynamite MC
- Koven LIVE
- My Nu Leng

- Kada sam imala 19 godina, prvi put sam došla u Novi Sad i shvatila da se život ne sastoji samo od posla i životnih obaveza, već da možeš biti slobodan i dobro se provoditi. Tu vrstu slobode nisam osetila kod kući, nego na „Egzitu” i zbog toga sam odlučila da se istetoviram - kaže Ejmi, koja je u Novom Sadu već peti put. Sa prijateljima je na put krenula pre 12 meseci. Avionom su došli u Englesku, da bi tamo kupili kombi kojim su se uputili po evropskim metropolama.

Biće to luda noć,  treba se malo i odmoriti

Biće to luda noć, treba se malo i odmoriti | Foto: Robert Getel


- Bavimo se planinskim biciklizmom, a posle „Egzita” idemo u Bugarsku, gde je organizovan spust niz planine – kaže Tim Komim.
I njihove komšije iz Petrinje su, takođe, došle kombijem specijalno opremljenim za festival. Njihovo vozilo ima i bračni krevet od drveta na kome može da spava čak troje ljudi. Pazarili su ga za 1.800 evra, a u tu cenu je uračunat i novac za dodatno opremanje.

- Nismo imali mnogo novca, pa smo se snalazili. Napravili smo krevet, unutrašnjost ukrasili drvetom, a morali smo i limariju da popravljamo, jer je bila oštećena – kaže Aleskandar Tukerić, inače mehaničar po struci. Nisu izostale ni zavese, ovaj put u animal printu.
- Putovali smo nešto više od devet sati. Tek smo stigli, ali zabava je već počela – kaže Luka Mićanović.

Kapacitet kampa je 5.000 mesta, a Miljena Vučković, portparol „Egzit” kampa kaže da je najviše gostiju pristiglo iz Holandije, Engleske, Bugarske, nekadašnjih država Jugoslavije, te da ove godine prvi put imaju goste i iz Tadžikistana.

- U kampu će svakog dana biti pregršt zabave, a za dobru atmosferu zaduženi su lokalni didžejevi koji će puštati muziku od 14 sati – kaže Miljena. Gradska plaža, Štrand je drugo omiljeno mesto egzitaša, a od 11 do 19 sati domaći di-džejevi nastupaće na centralnom platou Štranda. Ulica Laze Telečkog nudi izobilje žurki. Za dobar provod zaduženi su lokalni di-džejevi koji će u preko 15 klubova puštati muziku.

Britanski ambasador

Britanski ambasador

I britanski ambasador na žurki

„Egzitov” kamp juče je obišao i Denis Kif, novoimenovani ambasador Velike Britanije u Srbiji. Kif se u Gradskoj kući sastao sa Milošem Vučevićem, gradonačelnikom Novog Sada. „O Novom Sadu sam čuo mnogo toga lepog, a posebno o muzičkom festivalu „Egzit”, jer je jedan od mojih sinova, pre četiri godine, bio na „Egzitu” i rekao mi da se radi o odličnom festivalu. Verujem da ću se uveriti u to”, rekao je Kif.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP