Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REFERENDUM NEMA VEZE SA PORODICOM, SVE JE TO MANIPULACIJA

Seve brani homoseksualce u Hrvatskoj!

Autor: Ekipa Alo! | 14.06.2013 - 13:25:00h | Komentara: 0

- Ne želim verovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopšte ne tiču, rekla je Seve u intervju za časopis "StoryBook".

Ne osvrće se: Severina Vučković

Severina Vučković | Foto: Rajko Ristić

- Plaše me loše i netolerantne namere. Plaši me npr. zahtev za referendum koji je nazvan "U ime porodice", a koji sa porodicom nema nikakve veze, rekla je Severina (41) u intervjuu za "StoryBook", a deo razgovora objavila je na fejsbuku.

- Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je porodica ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanelo zlo, kako bi taj drugi postao građanin drugog reda. Ne želim verovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču - rekla je Seve.

- Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Čak, mislim da je divno živeti u zemlji koja poštuje sve vere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se celo društvo osećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj - zaključila je pevačica i tako otvoreno izrazila svoje mišljenje o referendumu koji je u posljednje vreme podigao puno prašine u Hrvatskoj.

Severina je trenutačno na pauzi od svoje turneje "Dobrodošao u klub".

Šta je "U ime porodice"?

Građanska inicijativa, koja je, kako tvrde, prikupila više od 710.000 potpisa za raspisivanje referenduma koje će predati danas  Saboru. Predstavnici inicijative "U ime porodice" okupiće se danas na Zrinjevcu i oko 13 sati u povorci krenuti prema Hrvatskom saboru kako bi predali  potpise koje su prikupili za raspisivanje referenduma. Oni traže da se u Ustavu definiše da je brak zajednica muškarca i žene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP