Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! OTKRIVA

Seve i Dodik zajedno u hotelu!

Autor: A. Radojević | 01.04.2014 - 08:00:00h | Komentara: 3

Protekli vikend našu prestoniocu posetile su dve poznate ličnosti, hrvatska pevačica Severina Vučković i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji su odseli, u subotu, u istom hotelu. Kako saznajemo, njih dvoje su se opredelili za hotel „Kraun plaza“, a sobe su im dodeljene na istom spratu. Ostaje nepoznato da li su se sreli i porazgovarali.

Ništa nije videla, ništa nije čula: Severina Vučković

Ništa nije videla, ništa nije čula: Severina Vučković | Foto: Jelena Vučetić

- Severina je u petak stigla u Beograd, kako bi učestvovala na reviji u okviru „Fešn vika“, koja je bila organizovana u subotu, dok je Milorad u našu prestonicu stigao dan kasnije. Sasvim slučajno njih dvoje su se opredeli za isti hotel gde su im dali sobe na istom spratu. Ispred ulaza je sve vreme stajala policija koja je tu bila zbog bezbednosti Milorada Dodika.

Međutim, ne mogu da tvrdim da su se njih dvoje sreli tokom boravka. Jeste da su bili smešteni na istom spratu, ali da li su popričali, to ne znam. Ono što se zna, jeste da je Milorad veliki ljubitelj Severinine muzike - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se tog dana našao na licu mesta i video, i hrvatsku pevačicu, i Dodika kako prolaze hotelom.

Milorad  Dodik

Milorad Dodik | Foto: RAS


U nameri da saznamo da li je Severina srela Milorada Dodika, kao i da li su razgovarali, kontaktirali smo sa njenim portparolom Tomicom Petrovićem.
- Zovite direktora hotela za takve stvari. Ja zaista ne znam ko je i gde odseo - rekao nam je Tomica kada smo ga pozvali, a zatim nam poslao SMS.
- Sad sam pitao Severinu, kaže da ne zna da li je Dodik bio u hotelu - napisao nam je Petrović, dok do Milorada Dodika u toku jučerašnjeg dana nismo uspeli da dođemo.

Dodika prozivali zbog Severine!


Predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) Mladen Ivanić pre četiri godine isprozivao je Milorada Dodika, koji je bio na čelu Organizacionog odbora 45. Kočićevog zbora, kao i njegovu odluku da se u okviru te manifestacije održi koncert hrvatske estradne zvezde Severine Vučković. On je tu odluku okarakterisao kao „tragikomiču“.
- Očito je premijer veliki Severinin ljubitelj. Pošto je on bitniji nego bilo ko drugi, onda će jedna srpska manifestacija, koja je oduvek imala korene u tradiciji, imati Severinu kao simbol srpstva - izjavio je tada Ivanić, ali Dodik nije odustao od ideje da Severina nastupi na ovoj manifestaciji, a na tom koncertu se i sam latio mikrofona i oduševio publiku.

Poslednji komentari
  • milos Vreme: 01.04.2014 08:42h

    Seve nisu te savetovale nase pevaljke, i voditeljke, takve stvari se rade sa molo vise diskrecije. Pazis da te niko ne vidi!

  • banjalučanin Vreme: 01.04.2014 16:15h

    OBOJE U ISTOM HOTELU, ALI S TOM RAZLIKOM ŠTO SEVERINA BORAVAK PLAĆA IZ SVOG DŽEPA, A DOTIČNI GOSPODIN UŽIVA TROŠEĆI NOVAC PORESKIH OBVEZNIKA MANJEG BOSANSKO-HERCEGOVAČKOG ENTITETA .

  • Србин Vreme: 01.04.2014 22:28h

    Нема мањи бх ентитет. Има Република Српска, држава српског народа.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP