Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZALJUBLJENI PAR REŠIO DA OSNUJE PORODICU

Seve i Kebin mali prave bebu!

Autor: Isidora Tubin | 14.05.2015 - 21:00:00h | Komentara: 7

Emotivna veza Severine Vučković i Igora Kojića cveta, a ljubav koju osećaju više ne žele da kriju. Kako saznajemo, Seve i njen 15 godina mlađi dečko planiraju da zasnuju porodicu i njenom sinu Alekasandru podare brata ili sestru.

Zaljubljena  sam do ušiju.  Sada mi se  čini da traje ceo život

Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje ceo život

- Njih dvoje su nerazdvojni i veza im je sve ozbiljnija. Severina ima 43 godine i shvatila je da je sada pravo vreme da se ponovo ostvari kao majka. Njen život preokrenuo se kada je rodila Aleksandra i potpuno se posvetila majčinstvu. Smatra da je porodica najveće bogatstvo, a mlađani Igor oduševljeno prihvata njene ideje i slaže se da su stvoreni jedno za drugo - priča za naš list izvor blizak paru i dodaje da je sin Dragana Kojića Kebe mlad, ali da veruje da će uz zreliju damu brže sazreti.

Tri meseca im je  bilo dovoljno da  donesu odluku

Tri meseca im je bilo dovoljno da donesu odluku


- Igor je očito zaljubljen do ušiju i s obzirom na to da je ona dosta iskusnija od njega, sluša je u mnogim stvarima i za sada nisu imali nikave čarke i nesuglasice. Igor na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije pune nežnosti i romantike, a ni pevačica ne zaostaje. Njihove profile na društvenim mrežama preplavile su ljubavne objave, a sudeći po klipu romantične prosidbe u Parizu, koji je Kojić nedavno objavio, izgleda da Seve uskoro može da očekuje i verenički prsten - kaže naš izvor.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar od Igora i Severine jer nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsetimo, vest da je Severina Vučković u ozbiljnoj ljubavnoj vezi sa Igorom, sinom Dragana Kojića Kebe, odjeknula je pre nepunih mesec dana kako Srbijom, tako i susednom nam Hrvatskom. Poznata pevačica se pohvalila da je našla novu ljubav, međutim, šokantan podatak je to što Kebin naslednik nije bogati biznismen i mlađi je od nje skoro dve decenije.
- Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje ceo život - rekla je Severina kada je prvi put javno priznala da su u vezi.
Poslednji komentari
  • Mirka Vreme: 15.05.2015 02:07h

    Boze sto su ruzni.

  • bordzija Vreme: 15.05.2015 06:55h

    Sve i da je istina o ljubavi između Severine i Igora, ta farsa ima svoju pozadinu kojoj je ime MILAN POPOVIĆ ?! Indikativno je da se nitko iz Severininog štaba nije javljao sve dok nije u javnost dospela informacija da je devojka od Milana Popovića u blagoslovenom stanju. Odjednom se pojavio Igor, pojavila se Severina sa mnogo ljubavi prema njemu i mnogo kombinacija. Mislim ipak da je ovo Severinina igra, a finale uskoro slede ?!

  • Ana Vreme: 15.05.2015 07:37h

    U sustini me ne zanima ko sa kim ljubavi,ali "veza" izmedju ovo dvoje je 1 mil % namjestena,tj.PR geg.Samo sto se misli da su citaoci glupi,pa da nece to vidjeti.Za neko vrijeme cete objavljivati da su raskinuli,itd.itd.

  • mili Vreme: 15.05.2015 08:06h

    CIRKUS.JESTE LI GLEDALI NJENE PORNO FILOMOVE OD PRE 10 GODINA. O KOJOJ LJUBAVI PRICATE.KOJE ONA. DECKO POMERI SE.NE ULAZI U PROBLM.

  • Drakče Vreme: 15.05.2015 10:08h

    Šta mu je ono na glavi?Ćuba?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP