Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEKSANDAR ĆE TREĆI ROĐENDAN PROSLAVITI I U ZAGREBU I U BEOGRADU

Seve i Milan odvojeno slave sinu rođendan!

Autor: Ekipa Alo! | 20.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Severina Vučković organizovaće sinu Aleksandru veliku rođendansku proslavu u jednoj igraonici u Zagrebu, gde će se okupiti brojni prijatelji, ali i njegovi drugari. Kako „Alo!“ saznaje, ni ove godine na proslvi neće biti prisutan Aleksandrov otac Milan Popović, koji će sinovljev rođendan proslaviti dan kasnije u Beogradu.

Seve je  rezervisala  jednu igraonicu,  u kojoj će se okupiti njena rodbina i prijatelji

Seve je rezervisala jednu igraonicu, u kojoj će se okupiti njena rodbina i prijatelji

- Seve je rezervisala jednu igraonicu u kojoj će se okupiti njena rodbina i prijatelji, ali i drugari malog Aleksandra. Ona insistira da sve bude organizovano po želji i ukusu mališana, pa će tako ceo prostor biti u znaku njegovih omiljenih crtanih junaka, dok će decu zabavljati klovnovi i dečiji animatori - govori dobro obavešten izvor, i dodaje:


- Jedini ko ni ove godine neće biti pozvan na rođendansku žurku malog Aleksandra je njegov otac Milan Popović, koji će dan kasnije u Beogradu proslaviti rođenje svog naslednika. On će u svom kafiću u Beogradu organizovati ručak, kojem će prisustvovati njegovi prijatelji. Pošto Aleksandar nema drugare u Beogradu, na rođendan će doći deca njegovih prijatelja - završava priču izvor.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: RAS Đorđe Kojadinović


Kako dalje saznajemo, dok Milan i sin budu slavili rođendan, Severina će obavljati poslednje pripreme pred koncert, koji će nekoliko dana kasnije održati u Centru „Sava“. Tom koncertu prisustvovaće i njen i Milanov sin, kome će kao iznenađenje prirediti grupu „Miligram“, uz koju se mali Aleksandar najviše veseli. Pevačica i njen naslednik će se u Beogradu zadržati sedam dana, a sa njima dolazi i dečakova dadilja, kao i ceo tim saradnika.

Pokušali smo sa kontaktiramo sa Severinom ovim povodom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo njen koemntar.

I prošle godine slavili dva puta!


Aleksandrov drugi rođendan Seve je obeležila u igraonici, dok je Milan žurku za svog jedinca priredio u hotelskoj sobi, gde je doneo brojne igračke. Kako su Milan i Seve u veoma zategnutim odnosima, nije ni čudo što nisu uspeli da se dogovore oko proslave rođendana, iako sreća njihovog sina uvek tereba da im bude iznad svega.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP