Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NIJE IMALA VREMENA DA PRIČA O BIVŠEM PARTNERU ZA ALO!

Seve: Imam goste,
ne mogu sad da se
bavim Milanom!

Autor: Dijana Petrović | 10.08.2013 - 20:00:00h | Komentara: 2

Vučkovićeva ima preča posla od komentarisanja dopisa koji je Popović poslao medijima

Za sina želi luksuz: Severina, Milan i Aleksandar

Bitka za bebu: Severina, Milan i Aleksandar | Foto: B92

Od momenta kada kada je obelodanjeno da su Severina Vučković i Milan Popović po drugi put prekinuli vezu, kao i da je on podneo tužbu protiv nje po kojoj zahteva pravo da viđa dete, najveća hrvatska pop zvezda se nije lično obraćala javnosti, međutim, tokom jučerašnjeg dana uspeli smo da se čujemo sa njom lično. Seve nam je ljubazno rekla da ne može da se bavi optužbama svog nekadašnjeg partnera jer ima prečeg posla!

Seve se javila nakon već drugog zvona, a nakon što smo se predstavili, upitali smo je da li bi mogla da nam prokomentariše najnoviji dopis oca svog deteta, na šta je ona odgovorila:

- Nemam vremena sada da se bavim time, imam goste. Pozovite mog menadžera - ljubazno nam je rekla Severina, a mi smo nastavili da insistiramo na odgovoru, no ona nam se najlepše zahvalila.
- Hvala, vam, hvala vam, hvala, hvala - ponavljala je hrvatska zvezda, ali izgleda da ipak nije imala vremena za Milana, koji je juče medijima poslao novo saopštenje, u kom tvrdi da reči menadžera Vučkovićeve Tomice Petrovića nisu baš tačne, te ističe da se ne bi obratio sudu da je mogao da viđa sina Aleksandra onako kako bi trebalo.

Severina, Milan i mali Aleksandar

Viđa sina samo pod njenim uslovima: Severina, Milan i mali Aleksandar | Foto: AVAZ

 
- Niko na svetu se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo ako to pravo već ima. Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja (a uslovi uključuju i mesto i vreme) ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno vaspitanje deteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zarad drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste sa oba roditelja ravnopravno. Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažovanje advokata je svakako posledica potpunog prekida odnosa između roditelja, tačnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa deteta, pa i iz okvira pristojnosti. Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze sa emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko advokata je došlo na insistiranje majke. Uz dužno poštovanje prema gdinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja deteta osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netačna. Gdin Petrović nijednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su gdin Popović i gđica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako, svakako, nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave - stoji u saopštenju koje je poslala Tatjana Vojtehovski, portparol Milana Popovića.

A o ovom saopštenju Severinin menadžer Tomislav Petrović je imao samo jedan komentar:
- Ja ne znam zašto on to radi - zapitao se on.
 
Poslednji komentari
  • krs Vreme: 10.08.2013 22:57h

    oce bude video

  • krs Vreme: 10.08.2013 22:58h

    oc bude video, ono more jahta k.....i

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP