Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEVERINA, PRESVUCI SE!

Seve nosi gaće stare četiri godine!

Autor: Dragana Tripić | 05.01.2015 - 08:00:00h | Komentara: 1

Iako je prošlo četiri godine otkada je prvi put prošetala crne gaćice, Severina Vučković po svemu sudeći ne mari za to, pa tako ne odustaje od nošenja crnog, kožnog donjeg veša. Naime, hrvatska pevačica mnogo je vezana za ove gaće, u kojima se prvi put pojavila 2011. godine na Festivalu Dora, gde je izvela pesmu „Moja štikla“.

Nekad

Nekad

Tada je Seve odlučila da svoje omiljene kožne gaćice odloži i da se jedno vreme u njima ne pojavljuje, ali ih je posle nekoliko godina izvukla iz ormana! Očigledno ubeđena da je publika zaboravila njen sado-mazo stajling, ona je pred kraj 2014. izvukla iz šteka kožne gaćice i ponovo ih pokazala u svim televizijskim emisijama u kojim je gostovala. Da je ekonomska kriza udarila na sve strane, pa, reklo bi se, i kod Vučkovićeve, dokazuje i spot za pesmu „Uno momento“ u kojem pevačica ponovo nosi iste gaćice.

Sad

Sad


Sudeći po ovim fotografijama, omiljen pevačicin komad garderobe proteklih godina su svakako crne kožne gaće od kojih se ona teško može razdvojiti. Da li u želji da skrene pažnju na sebe ili ne vodi toliko računa o svom stajlingu i skupoj garderobi, Severina kao da je zaboravila da jedne te isti gaće nosi već nekoliko godina.

Do duše, Seve je pomenuti odevni predmet iskombinovala u nekoliko varijanti, ali su uvek u prvom planu bile gaćice, a čak je i publika primetila da ih je nekoliko puta nosila. Da li joj je to bila namera ili ne, nije nam poznato, ali je Seve svakako izazvala reakcije u javnosti.
Poslednji komentari
  • viki Vreme: 05.01.2015 17:23h

    hahahhahhahha,nisam se skoro nasmejao ovako

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP