Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HRVATSKA PEVAČICA PRVI PUT U MANASTIRU U CRNOJ GORI

Seve odvela sina pod Ostrog!

Autor: A. Veljković | 18.08.2013 - 22:30:00h | Komentara: 6

Vučkovićeva sa Aleksandrom posetila manastir Srpske pravoslavne crkve i sa lepim uspomena se vratila u Hrvatsku

Severina sa sinom Aleksandrom uživala na ostrogu

Severina sa sinom Aleksandrom uživala na Ostrogu | Foto: RAS

Pored svega što se dešavalo u njenom burnom ljubavnom životu, Severina Vučković ne želi da takva situacija utiče na odrastanje njenog sina Aleksandra, pa ga je tako, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, odvela u manastir Srpske pravoslavne crkve Ostrog. Naime, iako je sina svojevremeno krstila u katoličkoj crkvi, Seve svom mezimca upoznaje i sa verom njegovog oca Milana Popovića.

- Severina je nekoliko dana boravila u Crnoj Gori zbog nastupa koji je imala i tu priliku iskoristila kako bi sa sinom Aleksandrom otišla pod Ostrog. Godinama je želela da ode i sada joj se konačno ispunila ta želja, prvenstveno zbog deteta. Poštuje svaku veru i to što je mali kršten u katoličkoj crkvi nema nikakve veze - rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao da je pevačica oduševljena manastirom.

Manastir Ostrog

Pevačica oduševljena pravoslavnom svetinjom: Manastir Ostrog | Foto: Dreamstime

 
- Severina je oduševljena. Lepote manastire su je opčinile i ceo dan je prijateljima prepričavala koliko joj je bilo lepo. Aleksandar je, naravno, još mali, pa ne razume gde je bio, ali mu je mama sve vreme pričala i objašnjavala gde su došli. Verujem da će opet otići tamo jer je ponela nezaboravne utiske - dodao je naš izvor.

Podsećanja radi, mali Aleksandar primio je svetu tajnu krštenja u crkvi Srca Isusova na Zametu, kraj Rijeke, a njegov otac biznismen Milan Popović nije prisustvovao svečanom činu.

- I sama sam mislila da je nemoguće krstiti dete bez prisustva oca, pogotovo što nismo u braku, a i otac je pravoslavac. Međutim, sveštenik mi je objasnio da ako se otac ne javlja, ako nije video dete dva meseca, a bio je u više navrata obavešten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna zaštitnica deteta može taj čin da obavi sama. Milana sam obavestila u više navrata, a i o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gde će se dete krstiti. Verujem da je sigurno imao dobar razlog zašto nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao. Krštenjem deteta u kuću ulazi božji blagoslov. Ali, pre svega, Aleksandra ću odgajati da bude čovek, pun saosećanja i empatije, da sledi svoje snove i da poštuje svako živo biće, bez obzira na versku, polnu i nacionalnu pripadnost. Odgajaću ga da bude dobar muž svojoj ženi i dobar otac svojoj deci, da bude dobar čovek, jer biti vernik nije dovoljno. Biti „samo vernik“ nije moralna kategorija, a biti dobar čovek jeste. Znam mnogo dobrih ljudi koji su ateisti - pričala je tada Severina.
 
Poslednji komentari
  • Djoka Vreme: 18.08.2013 23:01h

    Samo to jos fali da ova bezvredna osoba blati nase manastire svojim prisustvom.

  • Србин Vreme: 18.08.2013 23:16h

    За крст часни и слободу златну!

  • Nina Vreme: 19.08.2013 11:00h

    Ooo, radi Severinina PR sluzba...ko jos nasjeda na ove slatkaste priče, ženska da je poštovala oca ne bi malog nikada krstila u katoličkoj crkvi već bi pustila da dijete odraste i sutra samo odluči...sad hoće da se opere, nakon negativnih tekstova o njoj proteklih dana u srpskim medijima, a ona očigledno planira još dolaziti u Srbiju i pare uzimati ludom narodu...a za to vrijeme brani Milanu da viđa svog sina i hoće da mu otme pola imovine...Severina je SRAMOTA od žene i majke!!!

  • Marija Vreme: 19.08.2013 12:03h

    Ovo je dogovorena farsa kako bi na sudu mogla da se prikaze kao liberalna i da nema istine u tome da zeli da odvoji dete svoga muza od njegove tradicije. Zeli da ispadne liberalna. Ovo su poeni za sud!! Muka da te uhvati od ovakvih zena.

  • dragan Vreme: 19.08.2013 13:43h

    Otkud da Severina nema srpske krvi, pa Vučkovići su srbi , međutim vera ne ide po rođenju nego po ubeđenju. A na prostorima Hrvatske kao pravoslavka bi veoma loše prošla, zato se i izjašnjava kao katalkinja što je naravno i pravo svakog. Ima drugi problem što se kod nas pravoslavini uvuklo mišljenje da je dovoljno samo prave vrednosti pravoslavne vere, ne nije potrebne su i neke društvene okolnosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP