Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILANA NI NA MAPI

Seve proslavila rođendan sinu! (FOTO)

Autor: A.O. | 21.02.2014 - 14:10:00h | Komentara: 3

Iako je rođendanska zabava vrvela od radoznalih novinara, za Aleksandovog oca očigledno nije bilo mesta.

Severina i Aleksandar

Severina Vučković proslavila je drugi rođendan sinu u jednoj Zagrebačkoj igraonici gde je na zabavu došlo dvadesetak Aleksandrovih drugara, međutim, među zvanicama nije bilo njegovog oca Milana Popovića.
Naime, pevačica je zabranila srpskom biznismenu da sa sinom provede barem koji sat za njegov drugi rođendan, budući da je Milanu dozvoljeno da svog mezimca viđa samo vikendom.

Severina i Aleksandar

Iako bivšeg nije želela da vidi, novinari nisu bili na odmet, te je specijalno za ovu priliku, hrvatska zvezda uparila je svoje odelo sa sinovim.
Naime, po uzoru na Madonu, koja se na dodeli Gremija pojavila sa sinom u istom smokingu, Seve je podesila “matching autfits” sa malim Aleksandom, iako je ovu odevnu kombinaciju sa raspetljanom leptir-mašnom odenula više puta.
Poslednji komentari
  • sasa stanković Vreme: 21.02.2014 15:50h

    Jednoga dana će se Severini Vučković vratiti bumerang, a to će biti bolnije i svirepije od onoga što ona sad radi. Povređena joj je taština i novčanik pa se sveti na najružniji način ?!

  • vestica Vreme: 22.02.2014 09:24h

    E ovo je majka...bolje da je nemam SRAMOTA a nase pravosudj ili njihovo sudi u zavisnosti od novcanika ili prijateljsrva i veza.Zao mi je tog deteta sa ocem samo kada mama kaze a za mamin marketing uvek.

  • robert Vreme: 22.02.2014 10:14h

    Lepa je Severina i poznata odlična pevačica koju mnogi vole ali svom detetu je samo majka i treba da poštuje njegovog oca jer će dete kada odraste svakako shvatiti suštinu i nju optužiti za godine koje mu je uskratila bez očevog prisustva i ljubavi.Zato mislim da treba ponos i sujeta potpuno da nestanu iz njenog srca bar za ta dva muškarca koji najviše trpe i pate zbog njenog zlostavljanja.Mislim da je Milan iskreno voleo jer je znao za njene veridbe i video snimak,a ipak je želeo da mu ona bude sve u životu mada je mogao da ima svaku ženu koju poželi u regionu pa i šire.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP