Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA MOŽE DA UZME POLA IMOVINE KOJU JE BIZNISMEN STEKAO TOKOM NJIHOVE VEZE

Seve uzima Milanu 4 miliona evra?!

Autor: Ekipa ALO! | 14.08.2013 - 20:30:00h | Komentara: 5

„Zakonska pretpostavka je da se imovina stečena u vanbračnoj zajednici, kao i u bračnoj, deli napola, ako postoji sporazum”, kaže advokat Ateljević

Ne fali joj pažnja: Severina Vučković sa  Milanom Popovićem

Dok su bili zajedno, zaradio je osam miliona evra: Severina Vučković sa Milanom Popovićem | Foto: Zoran Lončarević

Ljubavni život pevačice Severine Vučković i njenog bivšeg partnera Milana Popovića iz dana u dan dobija nove zaplete, a sada je na red došla i priča o tome koliko Hrvatica može da uzme novca od poznatog biznismena, a odgovor je poprilično jasan - četiri miliona evra. Naime, srpski kralj bakra je za medije izjavio da sa majkom svog sina Aleksandra nije od juna 2011. godine, tačnije od kada je ona ušla u drugi mesec trudnoće, ali to ga neće osloboditi zakonske obaveze da Vučkovićevoj pripadne polovina imovine stečene u vanbračnoj zajednici.

- Kada je Milan sa advokatima u Zagrebu podneo tužbu protiv Severine za dobijanje zajedničkog starateljstva nad sinom Aleksandrom, tada je sa svojim advokatskim timom pravio plan da pevačici ne ustupi polovinu onoga što je do sada stekao. Priča se da je za ove dve godine, koliko su navodno bili zajedno, zaradio oko osam miliona evra - priča za „Alo!” izvor blizak biznismenu, a stručnjaci ističu da bi pevačica mogla da dobije čak polovinu te imovine, iako mu nije bila zakonita supruga.

Advokat Zoran Ateljević

Advokat Zoran Ateljević | Foto: Petar Marković

- Zakonska pretpostavka je da se imovina stečena u vanbračnoj zajednici, kao i u bračnoj, deli napola, ako postoji sporazum. Međutim, ako između partnera nema sporazuma, onda sud utvrđuje koliki je čiji udeo u imovini koja je stečena tokom zajedničkog života i na osnovu toga se radi podela - objašnjava za Alo!” advokat Zoran Ateljević. On ističe i da je u srpskom zakonu vanbračna zajednica u potpunosti izjednačena sa bračnom, osim prava na nasleđivanje, te da ne postoji određeni vremenski rok koliko moraju da žive zajedno da bi ostvarili pravo na podelu imovine stečene tokom trajanja te zajednice. Stručnjaci takođe ističu i da je Severina u prednosti jer sa Popovićem ima dete, te da na osnovu toga ima pravo na polovinu imetka stečenog u vanbračnoj zajednici jer je svojom brigom i posvećenošću detetu dala doprinos stečenoj imovini.


Kako bismo proverili naša saznanja da Popović ne želi da svojoj bivšoj da polovinu svega što je stekao, pozvali smo njegovu PR službu.


- Milan Popović neće u javnosti govoriti o detaljima koji su vezani za okvire budućeg procesa jer ti detalji treba da ostanu u tim okvirima - rekla nam je Tatjana Vojtehovski.
 

Poslednji komentari
  • Ix Vreme: 14.08.2013 20:39h

    Potpuno netačno. Oni nikada nisu ziveli zajedno tako da ceo članak nema veze sa pravom. Po toj logici i ona treba njemu da da polovinu onoga sto je zaradila a zadila je i ona nesto.

  • posmatrac sa severa Vreme: 14.08.2013 21:25h

    Sudeci po svemu a uzimajuci u obzir Sevin debeli manjak u budzetu, ispada da je sracunato ulovila bogatog tajkuna.Neke bas umeju debelo da glume i skupo da se prodaju.Koliko se iz dosad dostupnog dalo razumeti, njih dvoje uopste nisu ziveli zajedno, na istoj adresi u istoj drzavi.Kako su mogli da sticu zajednicku imovinu, a ako i jesu onda i njemu pripada polovina od svega sto je ona stekla u isto vreme.

  • ZM Vreme: 14.08.2013 22:19h

    Skup s.x.

  • nepostena Vreme: 15.08.2013 08:40h

    gde to moze da se zaradi 8 milliona eura za par godina tacnije dve kad je u srbiji plata 20000 din ako imate srece da radite za toliko jer je cak i manja sramota treba da bude ovu vlast i novine koje ovo objavljuju

  • maja Vreme: 15.08.2013 09:23h

    Deri ga brate mili, samo deri. Sina odvojila od oca, krstila ga kod svojih, Milan dolazi SAMO po pozivu kada je dama raspolozena i sada jos pare da ti digne i mozes golisav da se poklopis usima :o) Seve dere Srbe samo tako...da ne pricamo o koncertima, zadnje dinare izvlaci iz dzepa, a Ceca nesme ni da predje granicu u HR. Iako je Severina pevala nacionalisticke pesme kao i Ceca za vreme rata, evo Srbi ovce i dalje bi lizali i g***o da treba svojoj braci rvatima ;o) Zato SEVE DERI GA kolko mozes

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP