Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA U KRIZI

Seve: Želim redovan seks!

Autor: A. R. | 08.03.2015 - 07:30:00h | Komentara: 12

Pevačica Severina Vučković u poslednje vreme ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama, a ovog puta su pojednici bili šokirani njenom izjavom da joj fali redovan seks.

Naime, popularna Seve je na Instagramu napisala da želi dobrog muškarca i redovan seks, što je izazvalo veliki broj komentara.

Severina

Severina | Foto: Instagram

 - Ušla sam u prodavnicu. Nasmejani prodavac me pita: „Šta dama želi?“. Odgovaram: „Dama želi martini, dobrog muškarca, redovan seks, ali došla sam po hleb“ - napisala je Seve na popularnoj društvenoj mreži, a uz ove rečenice postavila je i svoju fotografiju.

Da li se pevačica samo šalila sa svojim fanovima ili je ozbiljna u tome šta joj fali u životu, nije nam poznato, ali su se mnogi pripadnici jačeg pola na internetu ponudili da joj pomognu.
Podsećanja radi, Severina poslednjih nekoliko dana ne izbija iz medija, kako hrvatskih, tako i srpskih, i to zbog suđenja sa bivšim dečkom Milanom Popovićem. Naime, najpre je otkriveno da su privatni detektivi pratili Seve i njenog sina Aleksandra po nalogu jedne advokatske kancelarije, da bi pevačica na saslušanju ispričala da misli da se sve to događa po nalogu Popovića. Dan kasnije, pisalo se o tome da će pevačica dokazati da je živela u vanbračnoj zajednici sa Milanom tako što će sudu priložiti snimak sa jahte na kojem njih dvoje razmenjuju nežnosti. Dok sudija razmatra i Severininu i Milanovu stranu priče, ona svakodnevno fanove obraduje zanimljivim slikama ili izjavama.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 08.03.2015 08:39h

    Од оних 11минута и нешто секунди које увек могу да се виде на интернету само је омањи део секса како треба!За остало ти треба добар желудац!Она је то добро наплатила преко суда!Када дође време мораће да се стиди пред сином и како му је татко ловатор ето ти Ацике нама у Београду.Неће ваљда да животари у Загребу где срби не воле србе?

  • mila Vreme: 08.03.2015 08:46h

    ovo je moguce, verovatno precenjuje sebe i cena joj je velika, a ipak je kriza. a nece to da radi iz ljubavi, jer takve osobe i ne vole nikog, sem kesa. a pisanje o njoj je dosadilo i bili bi veoma lepo, kad bi prestali pisati o jednoj beznacajnoj pevaljki, koj jos i nepeva dobro. zapravo ko je ona da li se vi pitate, sto svaki dan pisete o njoj?

  • Južbina Vreme: 08.03.2015 10:28h

    Прво дајеш из љубави, потом дајеш за љубав, па дајеш за паре, а сад је изгледа стигло време да дајеш паре за ....

  • todor Vreme: 08.03.2015 11:33h

    Ma njoj fali malo vise mozga, kao i ovima nasima, sto nam zgadise i novine i inernet.

  • M. Vreme: 08.03.2015 11:51h

    Otvori trafiku i bice seksa sa poreskom inspekcijom i ostalim organima rada i reda po celi dan. Javi adresu da dodjemo da gledamo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP