Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KREATIVNA

Severina dizajnirala rokovnik "sa dušom" za poslovne žene (FOTO)

Autor: tvbest | 16.12.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Autentični ženski rokovnik, originalan poklon ne samo za praznike, namenjen svim uspešnim, poslovnim ženama kao i damama koje će to tek postati ali i mamama, čiji dizajn potpisuje najpopularnija regionalna pevačica Severina Vučković, od četvrtka 18. decembra naći će se u prodaji i u našem glavnom gradu i to samo u TC "Ušće".

aFantastično osmišljen rokovnik sa dušom, kako ga je, ne bez razloga, nazvala Seve obogaćen je izjavama i citatima nekih značajnih istorijskih ličnosti koje su i samoj pevačici bile vodilja u životu i karijeri a specificna naslovnica dokazuje jednako zanimljivu unutrašnjost rokovnika zahvaljujući kome ćete na najbolji način moći da planirate svoje vreme i obaveze.

a- Pozvana sam da osmislim dizajn ženskog rokovnika što sam prihvatila kao veliku čast. To je nešto što rade žene za žene, ima dušu, nije tek običan planer. Sve izgleda baš onako kako sam zamislila a u unutrašnjosti su citati nekih pametnih ljudi kroz istoriju na koje sam se ugledala i koji mogu svakom danu dodati zrnce mudrosti. Naravno, kako je namenjen damama unutra je i ogledalce da mozemo s' vremena na vreme da popravimo šminku ili se samo pogledamo. Ovo je nešto što bih ja volela da dobijem na poklon budući da zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza moram pazljivo da organizujem svoje vreme. To je nešto što jednostavno morate imati - rekla je Seve.

Ovaj, kako je Seve dodala, ženstveni rokovnik sa brojnim obeleženim rubrikama rezultat je njene saradnje sa Dunjom Tadic koja je ovaj zanimljiv i praktičan poklon osmislila ne bi li pomogla svim zaposlenim i zauzetim pripadnicama lepšeg pola, koliko god godina da imaju. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP