Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PRVI PUT NAKON RAZLAZA OD MILANA SA DRUGIM MUŠKARCEM

Severina ima novog dečka?!

Autor: A. Veljković | 29.01.2013 - 23:17:00h | Komentara: 1

Iako je pre samo nekoliko dana tvrdila da je jedini muškarac u njenom životu sin Aleksandar, izgleda da se Severina Vučković brzo snašla i kada je emotivni partner u pitanju.

Ajme, vi ste  me pratili!:  Severina  Vučković

Ajme, vi ste me pratili!: Severina Vučković | Foto: Mitar Mitrović

Tako je ekipa emisije “Paparaco lov” usnimila hrvatsku zvezdu u društvu prvog muškarca s kojim se viđa nakon rastanka od biznismena Milana Popovića. Seve je praćena ceo dan nakon njene konferencije za štampu u Beogradu i ovekovečena kako u večernjim satima odlazi sama na večeru sa muškarcem srednjih godina i uživa u prijatnoj atmosferi.

Poljubac u autu ostao je nedefinisan

Poljubac u autu ostao je nedefinisan

Ovaj sastanak ne bi bio toliko zanimljiv da se Seve nije pri samom izlasku iz restorana zagrlila sa tipom koji joj je pravio društvo, a odmah nakon izliva emocija otpratio ju je do automobila i pozdravio se još jednom s njom. Međutim, ovaj sočan poljubac je najviše pažnje privukao baš zbog toga što iz ugla iz kog je snimano deluje kao da se Seve cmakala filmski. Verujemo da pevačica nije primetila kameru i da se iz tog razloga opustila i uživala u društvu novog muškarca u njenom životu, koji po slobodnoj proceni ima između 35 i 40 godina.

Ekipa emisije „Paparaco lov” snimila  Vučkovićevu kako se nakon prijatne  večere strasno grli i ljubi sa nepoznatim muškarcem

Ekipa emisije „Paparaco lov” snimila Vučkovićevu kako se nakon prijatne večere strasno grli i ljubi sa nepoznatim muškarcem

Ono što je sigurno je to da se Vučkovićeva tog dana nije videla sa ocem svog sina, Milanom Popovićem, i da je njihova situacija sada već vrlo jasna. Podsećanja radi, Popović je nedavno u jednom intervjuu rekao kako Severinu neizmerno voli, da je ona njegovo zlato i time nagovestio da će se njih dvoje pomiriti i nastaviti gde su stali.


Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je za naš list da je Seve bila na večeri sa izvesnim muškarcem, ali on tvrdi da je u pitanju samo blizak prijatelj.

- Bili smo na večeri sa Darkom Marjanovićem, Severininim starim prijateljem. On će sarađivati sa njom na koncertu u „Areni“. Tu smo bili prisutni još Raka Marić i ja, a posle je došla još jedna devojka. Prisno su se pozdravili jer su stari prijatelji - rekao je Petrović za “Alo”.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: Milorad Milanković

Milana povezivali sa Marijom Karan!

Severina je u društvu novog tipa uslikana tek sada, nekoliko meseci nakon prekida, dok je njen bivši dragi to učinio mnogo ranije. Naime, Milan Popović je odmah nakon prekida sa Seve uslikan u društvu glumice Marije Karan i mediji su tada brujali o njihovoj navodnoj vezi. Njih dvoje su tada demantovali takve informacije i branili se time da su se samo našli u istom društvu.

Marija Karan

Marija Karan | Foto: Nemanja Kostić

Poslednji komentari
  • Drago Vreme: 30.01.2013 17:21h

    Dogovaraju se oko scenarija za novi film u kome Seve glumi, film je: "Nogice na ramenice!"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP