Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAPARISALA DUPLEKS OD 150 KVADRATA

Severina kupuje stan u Beogradu!

Autor: Zorica S. Radulović | 24.09.2014 - 10:00:00h | Komentara: 2

Severina Vučković će se početkom sledeće godine useliti u svoj dupleks u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, najveća regionalna zvezda kaparisala je stan od 150 kvadrata, u koji će na proleće moći da se useli.

evačica odlučila da kupi stan u prestonici Srbije jer zbog poslovnih obaveza često boravi u Beogradu

evačica odlučila da kupi stan u prestonici Srbije jer zbog poslovnih obaveza često boravi u Beogradu | Foto: Jelena Vučetić

Seve je oduvek želela da ima svoj prostor u prestonici Srbije jer tu često boravi, a zamara je da stalno odseda po hotelima.
- Severini je dosadilo da svaki put odseda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovde. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine u našoj prestonici.

Nekretnina će  biti u luksuznom  naselju Dedinje

Nekretnina će biti u luksuznom naselju Dedinje

Seve otkrila stihove pesme sa Sašom Matićem!


Severina je snimila duet sa Sašom Matićem, koji će promovisati za nekoliko dana, a tom prilikom je sa fanovima na Fejsbuku podelila stihove ove numere.
„Pa šta ako letiš samo u svom kavezu?
Zar let ima smisla samo za velike daljine?
I pile je ptica kad zamahne dvaput.
I maleni zidić za njega su visine“

Preko bliskog prijatelja videla je nacrt zgrade koja se trenutno gradi, a nalazi se u elitnom naselju Dedinje. Bila je oduševljena, pogotovo što će u okviru zgrade biti izgrađeno i dečje igralište, gde će njen sin Aleksandar moći da se igra. Pored toga, na krovu ovog stambenog objekta nalaziće se bazen koji će biti na raspolaganju stanarima - govori dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačica uveliko radi na osmišljavanju enterijera.

- Seve je već arhitektima prosledila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala preterane želje, osim da dečja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina.
Zanimljivo je dodati da će zgrada posedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara - završava priču naš izvor.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nismo dobili komentar.

Nataša i Nemanja

Nataša i Nemanja

Prve komšije Nataša Bekvalac i Nemanja Vidić!


U istom naselju, nedaleko od njene zgrade, nedavno je stan pazarila Nataša Bekvalac, koja se skoro i uslelila. Apartman proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića nalazi se samo ulicu niže. Pored njih, Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića. Verujemo da će ovom poznatim ličnostima biti veoma zanimljivo kada se nađu kod nekog na kafi.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 24.09.2014 10:23h

    Dobro. Shvatili smo. Milan je postigao napokon dil sa bivsom. On ce dete vidjati 2 dana vise u mesecu i kad je gospoJa na nastupima a cena toga je duplex od 150 kvadrata na Dedinju. Nista nije mnogo kad je rodjeno dete u pitanju. Neprocenjivo. Za sve ostalo tu je master card.

  • Stojan Vreme: 25.09.2014 08:02h

    Ilda,Amidzic.... Civijasi okupirali Dedinje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP