Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEKCIJE

Severina: "Naučiću sina da ceni žene!"

Autor: Z.Ž. | 23.03.2013 - 11:38:00h | Komentara: 1

Severina Vučković izjavila je za portal B92 da svi mi kao mali sanjamo da imamo puno dece, a kad stasamo shvatimo da u osobi sa kojom imamo dete moramo da imamo i prijatelja.

U strasnom zagrljaju: Severina i maneken

Hemija je presudna: Severina Vučković

"Sa Aleksandrom mi je sve lako. Nisam mislila da ću se nakon porođaja tako brzo vratiti na scenu. Htela sam još malo da uživam i da se družim sa njim, ali sam naučila da budem nezavisna i da sama plaćam svoje račune. Nikada ni od koga nisam zavisila, pa sam morala da počnem da radim, jer sa Aleksandrom živim u Zagrebu, a još uvek otplaćujem kredit za stan", izjavila je Severina za B92, i dodala kako pomaže celoj svojoj porodici, pa se zato toliko trudi oko posla.

"Srećna sam jer sam uspela. Karte za koncerte su rasprodate skoro u svim gradovima. Postala sam jača zbog svega, mislim da sam fantastična majka jer ću svojim primerom naučiti sina da ne treba da zavisi ni od koga, da bude slobodan, da može šta god poželi i da će uspeti samo svojim radom. I treba da ceni žene gledajući moj primer", zaključila je lepa Splićanka i dodala da bi volela da ima još dece.

"Svi mi sanjamo da ćemo imati puno dece, ali kada spojite snove i realnost ponekad je to neostvarivo. U osobi sa kojom imate dete morate da imate i prijatelja. Mislim da veze i brakovi ne pucaju zbog nedostatka ljubavi, već zbog nedostatka prijateljstva i razumevanja", objasnila je Seve, spomenuvši još da ona nema profil ni na jednoj društvenoj mreži, da ne veruje u horoskop i da misli da je hemija presudna da bi dvoje ljudi otpočeli vezu.

Poslednji komentari
  • nina Vreme: 24.03.2013 11:32h

    a to nije snimala !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP