Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EMOTIVNA

Severina plakala na koncertu! (VIDEO)

Autor: Klix.ba | 13.10.2013 - 16:00:00h | Komentara: 0

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković večeras je sarajevskoj publici u Zetri na spektakularan način predstavila svoju muzičku bajku u sklopu koncertne turneje "Dobrodošao u klub".

Severinin koncert u Bačkom Petrovcu / Foto: Mitar Mitrović

Severina / Foto: Mitar Mitrović

Pevačica je pred oko devet hiljada ljudi održala koncert za pamćenje. Od početka do kraja je sve funkcioniralo savršeno - Severinine izvedbe, plesna koreografija, vrhunska scenografija i najvažnije od svega, odlična komunikacija s publikom koja je svojstvena samo velikim zvezdama, a Severina je sinoć dokazala da to zaista i jeste.

Odmah na početku je rasplesala Zetru hitom "Italiana" koju je publika pevala uglas. Usledile su "Uzbuna", "Lola", "Tarapana", "Mili moj", tokom koje se Seve rasplakala i kroz pesmu govorila publici da je voli.
Na scenu je izvela dečaka kom je pevala, a publika je ushićeno apalaudirala i uzvikivala "Seve, Seve"...
Nakon toga je nastavila u nešto intimnoj atmosferi pevajući balade "Gade", "Dobrodošao u klub", "Ostavljena", "Prijateljice", "Pogled ispod obrva"... Tokom koncerta nije puno pričala, samo je poručila publici da je voli i da joj je drago što je večeras u Sarajevu.

Posebno emotivan trenutak desio se nakon hita "Grad bez ljudi" kada je pevačica savila glavu i počela da plače.

Publika je na to uzvratila glasnim aplauzima i uzvikivanjem njenog imena. Spektaklu su doprineli i sjajni plesači koji su svojim izvedbama ostavljali bez daha, a koncert je dodatno "začinjen" i veoma raskošnim kostimima. Sama Severina se presvlačila nekoliko puta, a u uskim korsetima je pokazala da je u savršenoj formi.

Oduševljeni fanovi na koncertu su sa Severinom pevali sve njene pesme koje je pripremila za ovo veče. Bio je ovo koncert o kojem će se sigurno dugo pričati.

Pred sam kraj zahvalila se publici. "Hvala vam što ste došli. Ja sam htela da studiram u Sarajevu, ali se desila '91. godina. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi", rekla je pevačica i nastavila u ritmu pjesama "Gas, gas", "Brad Pitt", "Italiana"...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP