Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODBILI JE!

Severina tražila 50.000 evra za nastup u Guči!

Autor: Informer | 11.08.2014 - 16:30:00h | Komentara: 1

Organizatori Sabora trubača u Guči su ove godine želeli da angažuju Severinu, ali do dogovora nije došlo jer je hrvatska pevačica navodno tražila 50.000 evra, što je za njih bilo previše.

Severina Vučković

Severina Vučković

- Ove godine organizatori Sabora su imali manji budžet nego ranije. Želeli su da dovedu Severinu kako bi obezbedili masovniji dolazak posetilaca iz susednih republika, ali nisu mogli da joj daju onoliko koliko je njen menadžment tražio. Organizator joj je prvo ponudio jednu sumu, ali rečeno im je da za toliko Severina neće pevati. Onda su povećali sumu i rekli da je to najviše što mogu da izdvoje za njen nastup, ali njoj ni to nije dovoljno – navodi izvor blizak organizatorima, koji nije želeo da komentariše priče da je Vučkovićeva tražila honorar od 50.000 evra.


Sa druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović je potvrdio da je bilo pregovora, ali da oni nisu uspešno završeni.

- Organizator je ponudio Severini nastup u Guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih voleo da Severina tamo održi koncert – izjavio je Petrović.

Poslednji komentari
  • tamara Vreme: 12.08.2014 09:14h

    E dobro ajd sad da mi neko odgovori na pitanje,mogu i ovi iz Guče ili ko već organizuje te manifestacije: Da li neko iz bivših republika zove nekoga sa strane da im peva na tako velikom i tradicionalnon događaju? Ko je bre Severina? Šta će nam ona u Guči i bilo ko od njih? To je samo naše i naši treba tamo da pevaju!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP