Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI PAR U BORBI ZA STARATELJSTVO NAD SINOM

Severina u strahu da će Milan oteti Aleksandra?!

Autor: A. Radojević | 17.08.2013 - 09:30:00h | Komentara: 3

Pevačica Severina Vučković trenutno se bori za starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom, a navodno je bivšem izabraniku Milanu Popoviću dozvolila da dete viđa samo u granicama Hrvatske, jer se boji da srpski biznismen neće vratiti svog naslednka.

Vučkovićeva je  navodno Popoviću  dozvolila da dete  viđa samo u  granicama Hrvatske,  i to pod nadzorom,  jer se boji da joj on

Vučkovićeva je navodno Popoviću dozvolila da dete viđa samo u granicama Hrvatske, i to pod nadzorom, jer se boji da joj on neće vratiti dete | Foto: Zoran Ilić

Naime, kako piše hrvatski „Jutarnji list”, Seve je angažovala tim advokata koji će se boriti da ona dobije starateljstvo kao i uslove pod kojima želi da Milan viđa malog Aleksandra, a do tada Popović će morati da se zadovolji da dete viđa samo u Hrvatskoj.


- Oboje su užasno povređeni. Severina stalno priča o tome ko je koga prvi tužio, ko je šta rekao. To su monolozi u kojima analizira sve od početka do kraja - izjavio je za ovaj list izvor blizak pevačici i dodao da je Severina razočarana jer je verovala da će se njihov odnos popraviti i da će se Popović promeniti, ali je veza postala još gora, kao i da je Milan od Severine tražio da se povuče iz javnosti.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: Zoran Lončarević

Milan započeo medijski rat!

Srpski biznismen Milan Popović prvo je započeo medijski rat kada je izdao saopštenje kojim je upoznao javnost sa problemom kojim ima sa Severinom. Naime, on je naveo da će se sudskim putem boriti za zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom kao i da je sa Severinom raskinuo još u julu 2011. godine, a ne, kako je njen menadžer rekao, pre mesec i po dana.

- Potpuno su se udaljili, kako emotivno, tako i fizički. Bio je grub, tražio je da ona potpuno promeni životni stil, da pije raznorazne čajeve, ne farba kosu, nije mu bilo drago njeno eksponiranje - ispričao je izvor blizak Severini.
U nameri da dobijemo i Severinin komentar, kontaktirali smo sa njenim menadžerom Tomicom Petrovićem:

- Smatram da je ispravna Severinina odluka da zbog budućnosti svog sina javno ne komentariše takve stvari. Interes pojedinih medija i dela javnosti razumem, ali isto tako i Severininu želju za privatnošću u ovom slučaju - rekao nam je Petrović.

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

Ljubavna idila ili najobičnija farsa?: Severina i Milan | Foto: RAS


S druge strane, PR služba Milana Popovića ovako je odgovorila na optužbe da je Severina u strahu da joj Milan uzme dete:
- Najblaže je neumesno dovoditi čoveka koji se obratio nadležnim institucijama, sa željom da dete ima oba roditelja ravnopravno, u kontekst otmice sopstvenog deteta. Milan Popović želi zajedničko starateljstvo, te je sama postavka otmice deteta koje ima državljanstvo i Hrvatske i Srbije manipulativnog karaktera i neistinita.
Kako se čitava teza o otmici podgreva u javnosti, postavlja se pitanje da li bi se takva neistina plasirala i da je dete državljanin Hrvatske i neke druge države koja nije Srbija? U slučaju da je Severina lično rekla da se boji da Popović može oteti dete i da se boji da ga neće vratiti iz Srbije, onda postaje jasno zašto ne dozvoljava da Popović bude sa svojim sinom.
Time se na najgrublji način krše prava deteta. U slučaju da je postupila po nečijim savetima, ko god da je savetuje, direktno je gura u kršenje prava deteta i kršenje zakona. Popović je u periodu kada je su se sporazumno dogovarali o viđanju deteta, sina u Srbiju dovodio i svaki put ga vraćao u Hrvatsku na vreme i po dogovoru sa majkom deteta - saopštila je agencija „Vojtehovski komjunikejšn”, koja zastupa Milana Popovića.
Poslednji komentari
  • posmatrac sa severa Vreme: 17.08.2013 09:37h

    E nasta spadnu zvezde kad se istrose.Da nije dete u pitanju covek bi vas poslao negde oboje.Zar ste tako glupi da se preko deteta prepucavate Gospod vam sudio.Dali ovo dvoje uopste razmislja o tom detetu ili je sad utrka za pare, ko ce kome vise da iscupa a dete je oruzje i zrtva.Takvima bi trebalo zabraniti roditeljstvo.Uzassssssssss....

  • Komšija Miloje Vreme: 17.08.2013 09:46h

    Ma ajde bre? To se samo najveća balkanska sponzoruša boji da ne ostane bez masnog izvora finansiranja od strane one jadne budale od njenog sponzora. Kakvo dete, kakva ljubav. Boleština čista.

  • Jelena Vreme: 18.08.2013 09:21h

    Angažovati Trivan Dragana i njegovu agenciju Protecta da se obračuna sa bandom. Ovo ne sme proći bez Trivanovih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP