Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HRVATSKA ZVEZDA OTKAZALA KONCERT ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Severini pukao glas!

Autor: A. Veljković | 26.06.2013 - 08:00:00h | Komentara: 0

Severina Vučković je pre tri meseca u Beogradu počela svoju koncertnu turneju i od tada radi bez prestanka, pa je takav način života morao da ostavi traga na njeno zdravstveno stanje. Naime, kako „Alo!” saznaje, Seve je početkom nedelje imala jaku upalu grla i upalu glasnih žica, te je joj je bilo teško i da priča, a kamoli da peva.

Preforsirala se  i to joj se odrazilo  na zdravlje: Seve

Preforsirala se i to joj se odrazilo na zdravlje: Seve | Foto: Zoran Ilić

- Severina nekoliko puta nedeljno ima zakazane nastupe, kako koncerte, tako i privatne zabave na kojima peva i takav način rada morao je da se odrazi na njeno zdravlje. Za vikend je održala koncert u Sloveniji i oduševila tamošnju publiku, ali su joj glasne žice nakon toga stradale - priča za naš list izvor blizak Vučkovićevoj i dodaje da je hitno otišla kod lekara, nakon što je osetila jake bolove u grlu.


- Odmah je krenula sa terapijom uz konsultaciju sa svojim lekarom. Međutim, imala je veliki problem, jer je već u ponedeljak imala zakazan koncert u jednoj diskoteci u Kranju. Uz preporuku doktora, a na njenu žalost, pevačica je morala neposredno pred nastup da se javi organizatorima i otkaže pomenuto gostovanje - rekao nam je naš izvor i prokomentarisao kako Severini nije bilo prijatno što je iznenada morala da pomeri dogovorenu tezgu.

- Ona je veliki profesionalac i bilo joj je neprijatno što je sve morala da pomeri za neki drugi datum. Svakom to može da se desi, ali nije računala na takav splet okolnosti. Nadamo se da će se brzo opraviti, jer je čeka uskoro dosta nastupa i njena verna publika jedva čeka da je vidi i čuje - dodao je naš izvor, a kako bi čuli kako teče opravak hrvatske pevačice, pozvali smo njenog menadžera, međutim, on nije odgovarao na naš poziv.

Inače, vlasnici kluba u kom je Seve trebalo da nastupi 24. juna obavestili su sve one koji su kupili kartu da se izvinjavaju zbog pevačicine bolesti i da će iste karte važiti i 12. jula za kada je pomeren koncert.

- Žalimo što vas moramo obavestiti da nam je Severina otkazala nastup u zadnjem trenutku zbog zdravstvenih problema- piše na zvaničnoj strani ovog kluba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP