Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BESNA

Severinin sin sa ocem u Srbiji, a ne s njom!

Autor: Kurir | 19.04.2014 - 18:30:00h | Komentara: 4

Milan Popović provešće najveći hrišćanski praznik sa sinom Aleksandrom.

Severina i Aleksandar

Severina i Aleksandar

Biznismen je u četvrtak dovezao svog jedinca iz Zagreba u Beograd, a juče su otputovali u Vršac, gde će se na Vaskrs okupiti cela njegova porodica.

- Milan je presrećan što će konačno jedan veliki praznik provesti sa detetom. Dolasku malog Aleksandra u Vršac raduje se i baka Radojka, koja je unuka pre dve nedelje videla prvi put posle sedam meseci. Ona je sa Milanom pripremila brojne poklone - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Severina je besna što će ostati sama jer istog dana i katolici slave Uskrs. Njoj se sad vraća što Popoviću nije dozvolila da sa sinom proslavi Božić. Odbila je njegovu molbu da se druži sa detetom jer praznik nije padao za vikend kada on može da bude sa malim. Nije dozvolila da budu zajedno i nije htela da pristane na to da zameni dane, iako njoj Milan uvek izlazi u susret kada su u pitanju zahtevi za viđanje sina - završava naš izvor.
Milan je tada zbog Severininog inata bio očajan i pao je u depresiju, što se sada, kako saznajemo, događa upravo njoj. Inače, prošle godine Aleksandar je za katolički Uskrs bio u Beogradu. On je sa Severinom boravio u Milanovom stanu jer je samo dan kasnije ona imala koncert u Areni. Tada je i farbala jaja, a svi su bili zajedno i za pravoslavni Uskrs. Sada ona puca sa živcima jer dete nije sa njom u Hrvatskoj.

Milan Popović juče sleteo na aerodrom „nikola tesla”

Milan Popović sa sinom | Foto: Goran Srdanov

Srpski biznismen i popularna hrvatska pevačica doskora su vodili višemesečnu parnicu pred sudom u Zagrebu. Presuda je doneta sredinom marta, kad je odlučeno da Popović plaća alimentaciju od 2.000 evra mesečno i da svoje dete može da viđa van Hrvatske, dva puta mesečno vezano - četvrtak, petak subota i nedelja, a u sedmicama između može da bude sa sinom jedan dan. Par očekuje novi proces jer se Severina žalila na visinu alimentacije, iako je to najviša dosuđena alimentacija u istoriji hrvatskog pravosuđa.

Poslednji komentari
  • SASA STANKOVIC Vreme: 19.04.2014 19:00h

    Zar nije sama isprovocirala ovakav odnos ? Po njenom je biti tolerantan, greška, a čovek, još veća ! Milan je možda loš kao ljubavnik i suprug, ali je odan i vredan roditelj. Bilo je tužno kada ju je molio da mu odvoji vreme koje će provesti sa sinom za pravoslavni božić, njen kapric je morao biti ispunjen. Uskrs je jedan od najvećih hrišćanskih svetkovina i veoma sumnjam da Milan ne bi dozvolio Severini da zajedno sa sino provedu taj praznik, a to pokazuje da svome sinu želi sve dobro i da se seća tog praznika.

  • Тамара Павловић Vreme: 19.04.2014 19:43h

    Крштење сина Александра у Храму Српске православне цркве.

  • hm Vreme: 19.04.2014 22:10h

    Tamara Pavlovic,pusti da se krsti gde ko hoce i kad hoce,smaras... Dete ima oba roditelja,neka se dogovore,krste...

  • ja Vreme: 20.04.2014 03:39h

    Nije točno da Severina nije se suglasila sa ocem svog djeteta di će Aleksandar slavit Uskrs. Dogovor je bio s obje strane da slavi s ocem, jer oca manje viđa što je i u redu i korektno sa Severinine strane. Novine napuhuju stvari...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP