Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HOLIVUDSKI GLUMAC DO JUTRA LUMPOVAO SA SRPKINJAMA

Sigal hvatao pevačicu za guzu!

Autor: A. Radojević | 26.06.2014 - 10:30:00h | Komentara: 3

Izgleda da se holivudskom glumcu Stivenu Sigalu veoma dopao boravak u Beogradu, te je nakon uspešnog koncerta u Centru „Sava“ lumpovao na jednom beogradskom splavu, i to sa atraktivnim srpkinjama. Sigal je sve vreme bio vidno raspoložen, a najviše mu se dopala pevačica i bivša manekenka Nataša Šavija, sa kojom je ostvario takav „kontakt“ da je pozirao sa rukom na njenoj guzi.

a

Toplo mu oko srca i ruke: Sigal sa zgodnom cicom

Nakon uspešnog koncerta Stiven se provodio na jednom
beogradskom splavu, a najviše vremena je bio sa pevačicom
Natašom Šavijom, koju je
mazio po guzi

- Glavni junak mnogih holivudskih akcionih hitova na splav „Fristajler“ došao je sat vremena iza ponoći u društvu muzičara svog bluz benda, a u separeu koji je bio rezervisan za glumca, pridružilo mu se i više devojaka od kojih se ni u jednom momentu nije odvajao. Na stolu su se na svakih nekoliko minuta smenjivale boce šampanjca, a vidno raspoložena ekipa, ponesena sjajnom atmosferom, skakala je po separeu. Sigal nije znao kojoj od devojaka da se posveti, pa je sa nekima samo ćaskao, a neke od prisutnih pripadnica lepšeg pola zaigrale su i praljavi ples sa holivudskom zvezdom - izjavio je za naš list izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da se Stivenu Sigalu najviše dopala pevačica Nataša Šavija, koju je hvatao za guzu.

a

Malo je i pozirao...

- Sigal je od svih devojaka u jednom momentu povukao prema sebi mlađanu pevačicu Natašu Šaviju, koja je završila u njegovom krilu. Glumac je momentalno krenuo u akciju, a ruku je zadržao na zadnjici mlade pevačice. Iako vidno umoran, Sigal nije želeo da napusti žurku, naprotiv, sa splava je izašao među poslednjim gostima, u šest časova ujutru, i to u ženskom društvu - kaže naš izvor sa lica mesta.


Ako je sudeći po fotografijama, Sigalu su se veoma dopale devojke iz Srbije, kao i provod u našoj prestonici, te možemo očekivati da će se ovaj poznati glumac uskoro vratiti u našu zemlju.

A kako je bilo na sastanku akcionog glumca i bluzera sa ministrom unutrašnjih poslova pogledajte OVDE.

Batlerova bivša želi Sigala!

a

Foto-model Martina Rajić postala je poznata javnosti nakon fotografija na kojima se ljubi sa Džerardom Batlerom u Beogradu, a sada očigledno želi i Stivena Sigala, s obzirom na to da je u utorak uveče bila u njegovom društvu i moglo bi se reći da je „cvrkutala“ na svaki njegov pokret. Naime, Rajićeva je na poznatom beogradskom splavu sve vreme đuskala uz Sigala, ali za razliku od Batlera, sa kojim je imala, kako je tvrdila, kraću avanturu, sa Stivenom do kraja večeri nije razmenila nijedan znak nežnosti.
Poslednji komentari
  • Goga Vreme: 26.06.2014 18:14h

    Stavio deda unuku u krilo,pa joj prica sta je nekad bilo....

  • MrX Vreme: 27.06.2014 08:53h

    Pa kad mu se splavarka uvalila, kako bi novine pisale i o njoj, kako je bitna.

  • dudule Vreme: 27.06.2014 10:56h

    Otkud Ozil u Begradu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP