Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TIJANA ĐURIČIĆ (23) JUČE NEKOLIKO SATI SASLUŠAVANA U POLICIJSKOJ STANICI

Silikonska kraljica osuđena zbog prostitucije!

Autor: B. J. - S. A. | 02.04.2014 - 08:22:00h | Komentara: 5

ijana Đuričić (23), javnosti poznatija kao silikonska kraljica, juče je pozvana u beogradsku policiju na saslušanje gde je odgovarala za bavljenje prostitucijom, a nakon toga, kako saznaje “Alo!”, je i osuđena.

Tijana sada

Nakon saslušanja svedoka, sudija za prekršaje osudio Đuričićevu jer se bavila najstarijim zanatom, zbog čega je morala da plati novčanu kaznu u iznosu od 40. 000 dinara

Đuričićeva je nekoliko sati davala iskaz kod sudije za prekršaje, a nakon saslušanja jednog svedoka definitivno je utvrđeno da je pružala seksualne usluge za novac.

-Tijana je u toku jučerašnjeg dana pozvana na saslušanje u sedište beogradske policije jer su postojala operativna saznaja da se bavi prostitucijom. Nakon što je u stanici dala svoj iskaz u svojstvu građanina , kasnije je sprovedena kod sudije za prekršaje. Na osnovu prikupljenih dokaza, ali i iscrpnog davanja iskaza jednog svedoka koji je potvrdio navode, dokazano je da se bavi najstarijim zanatom - kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Tijana Đurić

Pružala seksualne usluge za novac: Tijana Đuričić

- Nakon što je utvđeno da je pružala seskualne usluge za novac, sudija prekršajnog suda je Tijani sinoć odmah izrekao presudu i odredio joj kaznu od 40.000 dinara i 10.000 dinara zbog fiktivnog prebivališta. Silikonska kraljica nije kod sebe imala taj novac, te je pozvala blisku osobu i zatražila da joj se donese pomenuta suma - dodaje naš izvor.

Njen mobilni telefon je juče dok je bila u stanici bio nedostupan, dok je njena majka Zagorka ove informacije negirala, tvrdeći da se sa ćerkom čula i da je ona veoma uznemirena jer je zapravo izgubila dokumenta posle snimanje emisije “Amidži šou”.

Tijana Đurić

„Nije Tijana privedena, čula sam se ja danas sa njom. Izgubila je dokumenta i veoma je uznemirena zbog toga“: Tijanina majka

 

Tijana nije kod sebe imala novac, te je pozvala blisku osobu i zatražila da joj se donese pomenuta cifra

- Nije Tijana privedena, čula sam se ja danas sa njom. Izgubila je sva dokumenta nakon emisije “Amidži šou”, i ličnu kartu i novac, sve je izgubila i veoma je uznemirena zbog toga. Ja sam joj rekla da ide da prijavi nestanak dokumenata. Prilegla je sada sigurno, jer je baš nervozna. Potresla se baš, jer treba da putuje, a sada nema ništa kod sebe - rekla nam je mirnim tonom gospođa Zagorka Đuričić.
Đuričićeva, inače studentkinja Više poslovne škole u Beogradu, dospela je u žižu javnosti kada je njena fotografija iz noćnog kluba dospela na čuveni sajt “9GAG”, jedan od najpoznatijih svetskih sajtova za deljenje zanimljivih slika i videa, na kojem su ljudi masovno komentarisali količinu silikona koju ima u sebi.

''Pre dva dana bila sam na snimanju Ami Dži šoa na Pinku kada sam izgubila sva dokumenta, što se može da se proveri na televiziji 'Pink'. Naredno jutro, kada sam izašla iz zgrade, prišli su mi policajci da me legitimišu. Kako kod sebe nisam imala ništa, oni su krenuli samnom u stan. Posumnjali su da već duže vreme nemam dokumenta, pošto nisam prijavila da sam ostala bez njih. Pošto je od mene traženo da se javim u policiju, to sam i učinila. Napisali su mi kaznu od 10.000 dinara zbog toga što nisam imala legitimaciju i što mi dokumenta nisu prijavljena na toj adresi na kojoj sam zatečena'', izjavila je Đuričić za ''Blic''.

''Kod sebe imam uplatnicu, papir iz policije. Nije bilo govora o prostituciju, niti sam bilo šta platila vezano za to. Zaista ne znam ko plasira takve dezinformacije. Kada sam čula šta se desilo, pomislila sam da je prvoaprilska šala. Sve ovo nije prijatno ni meni, ni mojoj porodici'', rekla je Đuričić, koja je ponudila da redakciji beogradskog lista uplatnicu na kojoj se vidi kazna od 10.000 dinara.


Podsećanja radi, Tijana je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi. Objašnjavajući otkuda joj 10.000 evra, koliko je do sada potrošila na plastične operacije, odgovorila je:
- Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i

trenutno nigde ne radim, već studiram - rekla je Tijana, navodeći da su joj u finansiranju operacija pomogli roditelji istovremeno odbacujući priče da je sponzoruša. Ona je nedavno izjavila i ljubav Kristijanu Goluboviću, koji je, međutim, rekao da “nije u tom fazonu da ima pored sebe totalno veštačko biće”.

Tijana Đurić

Kod Amidžića promovisala vađenje silikona iz usana
Iako je juče bila na saslušanju, Tijana je sinoć gostovala u emiiji “Amidži šou”, koja se emitovala na ružičastoj televiziji, a snimljena je nekoliko dana ranije. Ona je otvoreno pričala o tome da je hiruškim putem smanjila silikone u usnama, jer smatra da je preterala. Kraljica silikona je u studio Ognjena Amidžića došla odmah pošto je skinula konce iz usana, koje sada izgledaju prirodnije, ali još uvek napumpana sa manje kubika silikona.

Poslednji komentari
  • Kiza Vreme: 02.04.2014 08:52h

    E, sad je red na Soraju i Sraniju !

  • Mix Vreme: 02.04.2014 15:11h

    'Ajte sad redom procesljajte sve ove silikonske "lepotice" koje se puce po drustvenim mrezama i baskare po Amerikama, Arubama, Maldivima i slicnim destinacijama do kojih se samo za avionsku kartu normalan posao radi bar 6 meseci!!! I ludom je sve jasno.

  • Jelena Vreme: 02.04.2014 19:51h

    Ne podržavam prostituciju ali više cenim prostitutke od ovih "biznismena" koji su sve živo pokrali, prostituke prodaju sebe a na primer doktori tuđe zdravlje. Lično sam žrtva nesavesnih doktora, i to ne jednog, tako da mi više prija da čitam i gledam prostitutke nego kako to reče jedna pevačica sa kriminalnim dosijeom "ostvarene" žene. O doktorima mogu da čitam samo kako ih hapse, jer oni zarađuju na tuđim mukama a prostitutke na svojim. A ako ćemo iskreno šta se sve dešava u bolnicama nisu ni te doktorke i doktori ništa bolji i kad je prostituisanje upitanju

  • danilo Vreme: 02.04.2014 19:54h

    у мом крају кажу на овакву причу кратко " АЈДЕ"

  • lanark Vreme: 03.04.2014 01:14h

    A sad, ajde se vrati u svoj kraj i ne sudi drugima da tebi ne bi bilo suđeno. Ćutimo kad nam političari gule kožu sa leđa, a svi smo se digli da razapnemo jednu devojku koja svojim izborom niti koga dira, niti koga ugrožava. Mene je sramota ovolikog licemerja, a ne znam što.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP