Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BURNO REAGOVALA

Simonida: Edin i Jelena su raskinuli još na Farmi!

Autor: Puls | 05.02.2014 - 23:28:00h | Komentara: 0

Neke je iznenadila vest da su Jelena Jovanović i Edin Škorić raskinuli, a neke nije. Bivša farmerka Simonida Ačević uopšte nije iznenađena zbog okončanja ove romanse.

Simonida Aćević

Simonida Aćević: Edin i Jelena nisu imali pravu ljubav | Foto: N. Marković

– Njih dvoje su raskinuli još na „Farmi“, samo je to trebalo i sve nas da obaveste! – ovako je Simonida za „Pulsonline“ prokomentarisala ovaj raskid i dodala da se potvrdilo njeno mišljenje da patološko stanje nije isto što i ljubav.
Simonida je još dodala da očekuje da Jelena sada kontaktira osobe od kojih se zbog veze udaljila kao što su Ivan Marinković, Lepi Mića i Aleksandar Marinković Japa.

Marijana Leontijević je bila razlog sukoba Edina i Jelene tokom rijalitija. Upitali smo ovu farmerku da li je to bio znak da je ta veza već tada imala pukotine i kako ona sve ovo komentariše.

Niko ne sme da  mu dira dragu:  Edin i Jelena

Edin i Jelena | Foto: D.Goll

– Edin i Jelena su mi jako dragi farmeri, oduvek sam imala lepo mišljenje o njima i podržavala njihovu vezu. Žao mi je što su raskinuli i što više nisu zajedno. Ja im zaista želim svu sreću. Međutim, opet se potvrdilo da veze na farmi nisu realne i da je mnogo drugačije bez kamera. Život se nastavlja, a ja im želim puno sreće u ljubavi i karijeri, navela je Leontijevićeva u izjavi za naš portal.
Slobodan Đurković je jedan od retkih farmera koji je uspeo da sačuva svoju vezu i nakon rijalitija. On misli da zna zašto je njihova veza preživela sve nedaće.
– Što se Miljane i mene tiče, mislim da je tajna u tome što se nismo upoznali pre „Farme“ i „Zvezda Granda“ i kada smo se upoznali nije ni znala čime se bavim tek kasnije je saznala da sam pevač, rekao je Slobodan.
Dok je Slobodanu žao što je došlo do raskida, Aleksandru Džidžu Stojković ni malo ovo ne dotiče.
– Iskreno, ne zanima me njihova veza, mada sam mislila da će duže opstati! Želim im svu sreću sveta! – poručila je Džidža u kratkoj izjavi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP