Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SA LISICAMA ODUVALA SVEĆICE

Simonidu priveli za 34. rođendan!

Autor: B. R. | 02.06.2014 - 08:00:00h | Komentara: 1

Bivša farmerka i internet zvezda Simonida Aćević u subotu veče proslavila je svoj 34. rođendan, ali ono što nije očekivala jeste da će iste večeri biti privedena i vezana lisicama. Očigledno da pevačica u prethodnoj godini nije bila dobra, pa je kazna stigla na rođendanskom partiju.

Lepi Mića se  celo veče  udvarao  bivšoj farmerki

Lepi Mića se celo veče udvarao bivšoj farmerki

Naime, ulogu policajca preuzeo je njen bivši cimer sa „Farme“, Miroslav Miki Đuričić, koji joj je kao poklon kupio lisice u seks šopu, i to sa roze krznom. Naime, pčelar iz Kupinova hteo je da obraduje svoju sapatnicu iz rijalitija predmetom za sado-mazo orgijanje, što je izazvalo opšti metež u kafani gde je Simonida slavila rođendan.

Kako bi isprobao poklon koji je kupio, Miki je istog trenutka, kada je slavljenica otvorila paket, uzeo lisice i vezao je za sebe, što su ostali gosti protumačili kao njegovu želju da se nađe u erotskom filmu koji producenti nude Aćevićki već mesecima.

Simonida Aćević

Simonida Aćević


Ipak, to nije bilo jedino udvaranje slavljenici, jer se u celu priču umešao i Lepi Mića, koji ju je čitavo veče jurio kako bi je poljubio, što je u jednom trenutku razljutilo Simonidinog supruga Aleksandra.

- Svi su popili malo više i Simonida se slobodnije ponašala, odgovarajući na ljubavne zahteve Mikija i Miće, koji je čitavo veče ljubio po vratu i dekolteu. Kada je počeo da preteruje, to je razljutilo Simonidonog muža Aleksandra, koji ga je odgurnio i zabranio Simonidi da nastavi sa ispijanjem alkohola.
Poslednji komentari
  • nera Vreme: 02.06.2014 08:55h

    Ona ima 34 godine!!!! Izgleda kao da ima 54 najmanje !!! Uostalom zasto objavljujete ove trivijalne stvari o ionako nebitnim osobama !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP