Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIKOLA BIO NA POTERNICI ZBOG IZBEGAVANJA SUDA

Sin Suzane Perović ponovo pred licem pravde!

Autor: D. Ć. - B. R. | 28.06.2014 - 08:45:00h | Komentara: 2

Sin voditeljke i bivše farmerke Suzane i estradnog menadžera Vlade Perovića, Nikola, nakon što je odležao kaznu zatvora zbog pljačkanja pumpi, ponovo će se naći pred licem pravde.

Ne želi da prizna da joj je sin problematičan: Suzana Perović

Ne želi da prizna da joj je sin problematičan: Suzana Perović | Foto: M. Mitrović

Njemu će početkom jula u Prvom osnovnom sudu u Beogradu biti suđeno u drugom postpuku zbog nasilničkog ponašanja, dok će mu otežavajuća okolnost biti to što se našao na policijskoj poternici.


Naime, on je dugo bio nedostupan nadležnim organima, zbog čega je za njim raspisana poternica, jer je u pitanju ozbiljno krivično delo.

- Policajci su tek nedavno uspeli da Nikoli uruče poziv za sud, nakon čega je zakano suđenje za osmi jul, kada će optuženi biti saslušan. On se tereti za nasilničko ponašanje, i to je sve što je za sada poznato. On je u prethodnom procesu u vezi sa pljačkom, 13. marta 2013. godine, proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika i tu kaznu je odslužio - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, on je u zatvoru bio u periodu dok je Suzana bila u rijalitiju “Farma”, ali je u međuvremenu izašao. Vlada je tada, kako bi voditeljku obvestio da im je sin izašao iz zatovor, poručio po pevačici Nadi Topčagić, koja je bila gost u Lisoviću, šifrovanu poruku. Tada je Nada prišla Suzani i ne znajući o čemu se radi rekla “sin ti se vratio iz inostranstva”.

Sve vreme dok je Nikola bio u zatvoru svi članovi porodice Perović oštro su demantovali te informacije, iako je na sajtu suda jasno pisalo njegovo ime, kao i presuda.

- Oni se trude na sve načine da zaštite svoju porodicu, ali ne uspevaju da smire Nikolu. Vlada ga je čak uveo u porodični biznis oko nekretnina, ali bezuspešno - kaže naš izvor blizak voditeljki a voditeljka se do zaključenja ovog broja nije javljala za komentar.
Poslednji komentari
  • Markko Vreme: 28.06.2014 10:55h

    Pa s' obzirom kad sam mu čuo oca u emisji kad je gostovao kod Marića na ,,Happy" sa kojim oduševljenjem priča o kriminalcima koji su dolazili kod njega u klub 80-90-tih godina prošlog veka i sa kojim straho-poštovanjem ne čudi me ova vest ...pretpostavljam da je mali odrastao u atmosferi ,,priča sa asfalta" ... a o Suzani no comment....

  • Sofronije Vreme: 28.06.2014 12:54h

    Sve nekin fih svet... ccc... kao u serijalu balkanske prevare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP