Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ ZA ALO! OTKRIO DA JE BOLOVAO OD ŽUTICE I DA SE SADA BOLJE OSEĆA

Sinan se ubija
alkoholom!

Autor: S. Arsić | 28.11.2013 - 19:00:00h | Komentara: 5

Kralju folk muzike Sinanu Sakiću ozbiljno je ugroženo zdravlje zbog alkohola. I pored toga što su mu lekari strogo zabranili da konzumira alkahol, on ih nije poslušao! Naime, „Alo!“ je pre dva dana slikao Sakića na snimanju „Granda“ i tom prilikom smo se uverili da pevač nije uspeo da se reši poroka koji ozbiljno može da naruši stanje negovog organizma.

Sinan Sakić

Ne priznaje da je slab na alkohol: Sinan Sakić | Foto: Rajko Ristić

 

Nakon što su mu lekari
strogo zabranili alkohol da
ne bi uništio jetru, Sakić i dalje ne odustaje od svog poroka

Sinan je u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ ispričao kako nije bolovao od raka, kako su neki mediji pisali, već je imao žuticu koja ga je dovela do bolničke postelje.

- Nisam imao rak i ništa od toga nije u pitanju, sada sam dobro. Imao sam žuticu, i to sam saznao kada sam došao iz Švedske i zbog toga sam morao da ležim u bolnici, jer u ovim godina bolest može da se zakomplikuje, na sreću nije, i sada se dobro osećam. Nisam mogao da se odreknem nekih poroka, šta da radim, treba da budem čvršćeg karaktera, cigare konzumiram i nikako ne mogu da ih batalim, ali sam alkohol ostavio, toga sam se odrekao, i to zbog sebe - rekao nam je Sinan, a kada smo ga upitali zašto pije pivo, ako se odrekao alkohola, pomalo zbunjeno i ljutito je odgovorio.
  • Sinan Sakić / Foto: Rajko Risić | Foto:
  • Sinan Sakić / Foto: Rajko Risić | Foto:
  • Sinan Sakić / Foto: Rajko Risić | Foto:
 

"Nisam mogao da se odreknem nekih poroka, šta da radim, treba da budem čvršćeg karaktera, cigare konzumiram i nikako ne mogu da ih batalim",
Sinan Sakić

- Ovo je bezalkoholno pivo. Nije alkohol - kaže folker koji očigledno nije primetio da je naša ekipa stajala pored njega, dok je naručivao piće. U momentu kada je Sinan uzeo pivo, naš fotograf ga je slikao, zbog čega se folk legenda naljutila i ponovila da ne vidi šta je zanimljivo da ga slikaju sa pićem.

Podsećanja radi, njegova supruga Sabina izjavila je da Sakić ne sme da pomiriše ništa od alkohola, jer su mu lekari to strogo zabranili zbog zdravlja i jedan vremenski period pevač se pridržavao toga, ali je onda počeo opet da ga pije.

- Treba mu tečnosti, hrane, odmora, reda. Godinama sam pokušavala da ga dovedem u red, da ga prizovem pameti, ali džaba. Ljutio se svaki put kad bih potegla priču o zdravlju. Voli da popije, za to treba hrana, a on je nema. Jeo je kao ptičica! Delovao je slabašno i iznemoglo, mučio ga je gastritis. Ma, vukao se kao prebijena mačka! Prosto, nije imao snage. Pošto je kolabirao, morao je da stane, hteo ne hteo. Svakom u životu dođe trenutak kad treba da spusti loptu, a on to nije hteo da vidi. Ne voli bolnicu nikad nije bio bolestan i čini mi se da se sad baš uplašio. Možda će ga strah dozvati pameti i pomoći mu da se trgne - pričala je tada gospođa Sakić.

Sinan posle 16 godina u „Grandu“!
Folk legenda Sinan Sakić posle 16 godina odlučio je da snimi singl i zapeva na sceni „Granda“. Iako je u ovom vremenskom periodu izdavao albume, nije želeo da sarađuje sa Sašom Popovićem sve do sada, a kako nam je rekao sada snima moderan CD i misli da će najbolju reklamu napraviti upravo na „Pinku“.
- Album će biti moderan, sada sam snimio singl za koji se nadam da će se dopasti publici, mojim vernim fanovima. Spreman sam za povratak na scenu i odlično se osećam dok sam na bini - kaže nam Sakić.

Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 28.11.2013 21:13h

    A kada sam ja to proslog puta napisao ,dobri admini su mi okarakterisali post ,kao uvredljiv i neprimeren ,svaka cast

  • nenad Vreme: 29.11.2013 08:32h

    kako to ubija se od alkohola...? zar mu nije pomogao saibaba?

  • olga Vreme: 29.11.2013 12:05h

    pa ako on tako hoce,neka se ubija...njegova lova za alkohol,njegov zivot...sta koga briga

  • azimuth Vreme: 29.11.2013 12:41h

    Mora da pije covek, sta mu je drugo ostalo. MI mozemo da ga slusamo ili ne. A on mora sebe da slusa sebe i svoju muziku sto je ozbiljan atak na culo sluha.

  • djulaaa Vreme: 01.12.2013 11:06h

    ma Sinan je legenda koja se jednom radja bitno je da covek peva ekstra I da je tu gde jeste 30 godina a vi novinari mozete da lazete I mazete on je zvezda istinska zvezda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP