Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA JOŠ NIJE DOBILA BITKU ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM

Sindi: Bivši muž je zabranio da dete putuje sa mnom!

Autor: B. Radulović - A. Radojević | 27.04.2014 - 09:00:00h | Komentara: 3

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi ovih dana preživela je pravu dramu jer joj bivši suprug Nikola Pavlović nije dozvolio da njihovu ćerku Petru povede na more u Dominikansku Republiku. S obzirom na to da se još uvek na sudu bore za starateljstvo, Sindi je morala da ima Nikolin potpis kako bi ćerku prevela preko granice.

Borba za ćerku: Sindi sa Petrom

Borba za ćerku: Sindi sa Petrom

- Ono kada sujeta uhvati bivšeg, pa vam ne da saglasnost da povedete dete, a vi odete na pravi odmor. Da sam mogla da biram, ne bih izabrala boljeg bivšeg muža. Pozdrav iz Punta Cana. Ljubim vas sve - ironično je napisala Sindi, koja je otišla sama da uživa na egzotičnoj destinaciji.


Kako saznajemo, danima pre putovanja se svađala sa bivšim suprugom zbog potpisa i odobrenja da povede njihovo dete sa sobom, ali je on tvrdoglavo odbijao da da saglasnost, štaviše, nije joj se javljao ni na telefon.

Nikola Pavlović

Nikola Pavlović

- Očigledno je da je želeo da joj uništi letovanje i spreči je da ode, ali nije očekivao da će u inat njemu otići sama. Bila je besna što Petru ne može da povede sa sobom kako bi uživale zajedno, ali na kraju nije htela da odustane od odmora. Ne bi me iznenadilo da Nikola ovaj njen odlazak iskoristi na sudu - kaže naš izvor blizak Sindi.


Bivša modelsica nedavno je priznala da prolazi težak period jer već tri godine ne uspeva da dobije starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom koju je dobila s ovim biznismenom.

U inat svima, uživa sama

U inat svima, uživa sama

 - Borim se za starateljstvo i prolazim kroz najteži period u svom životu. Na sudu nailazim na laži, podmetanja, podmićivanja, manipulacije i svakojake prljave radnje kojima se suprotna strana služi. Laž je da sam napala advokata bivšeg muža! Koliko neko može da se nisko spusti. Svoje dete ne želim da kompromitujem javno. Želim da je zaštitim - rekla je tada Stamenkovićeva.

Poslednji komentari
  • dina Vreme: 27.04.2014 07:46h

    Samo ti nastavi da se inatis,super se provodis i kacis fotke,to super pomaze za dokazivanje roditeljske podobnosti.

  • alex Vreme: 27.04.2014 09:36h

    zasto te ne podrzi zet Adzemovic i objasni Nikolici tvoje zahteve a ako nito ne pomogne obrati se Kristijanu ,njega ce sigurno poslusati.

  • milena Vreme: 27.04.2014 12:37h

    Ja bez mog deteta nikada na odmor ne bih otisla,jer zasto sam je rodila ako zelim odmor.A ti draga moja trebas se drugacije postaviti,ako mislis da dete uvek bude sa tobom.Inat se svakome o glavi obijo,spusti se na zemlju,sazri pa ce i bivsi muz drugacije razgovarati.Nisam na nicijoj strani nego objektivno reaguje.Dete uvek pati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP