Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠA MODELSICA IZGUBILA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM

Sindi: Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći!

Autor: A. Radojević | 13.06.2014 - 19:30:00h | Komentara: 1

Bivša članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi izgubila je juče starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Petrom, o kojoj će sada brinuti njen bivši suprug Nikola Pavlović. Revoltirala odlukom suda, Sindi je juče na društvenoj mreži postavila otvoreno pismo u kom je optužila oca svog deteta da ju je tukao tokom trudnoće i posle porođaja, kao i da se drogira.

Delovali kao  skladan par:  Ivana i Nikola

Delovali kao skladan par: Ivana i Nikola | Foto: Dimitrije Goll

 - Juče je privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli. Obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta. Postavlja se pitanje kada brine? Kada je dete četiri godine sa majkom. Dete je pritom ocenjeno kao dobro vaspitano, inteligentno iznad proseka, srećno. Inače, bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu. Kada se dete rodilo udario mi je šamar posle kog sam pala sa sve malom bebom u naručju. Da li je tada tata mislio o detetu koje je vrištalo, a koje sam jedva smirila. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom - napisala je Sindi na pomenutoj društvenoj mreži i dodala da je Nikola tukao i nakon razvoda.


 
- Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo, zavrljačio bi joj omiljenu igračku o zid zbog čega je dete opet vrištalo. Kada sam odlučila da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji. Od tada je prošlo tri godine i on nije doveden na saslušanje. Nisu uzeli na razmatranje ni to da sam navela da je čovek počeo da se drogira - navela je Stamenkovićeva i napomenula da joj bivši suprug sada ne dozvoljava da vidi dete.

- Sada je uzeo starateljstvo i ne da mi da vidim dete. Policija nije nadležna, socijalno nije nadležno. Niko nije nadležan. Inače, advokat koji ga brani je uzeo starateljstvo svojoj ženi. I to tako što je majka odvela dete na more, a nije dobila saglasnost od muža, pa se to smatra kao otmica i starateljstvo su dali ocu, a ocu je auto dizan u vazduh. Šta da je dete bilo u kolima? Ovde niko nema odgovore na pitanja. Gde ja živim - zaključila je Ivana.

Nikola: Ne interesuje me šta Ivana piše!

Kako bismo saznali šta Ivanin bivši suprug Nikola Pavlović ima da kaže na njeno otvoreno pismo na Fejsbuku kontaktirali smo sa njim, ali on nije želeo da komentariše optužbe bivše supruge.
- Nemam nikakav komentar. Kao što do sada nisam davao izjave, neću da dajem ni sada. Ne znam šta Ivana piše niti imam Fejsbuk niti me interesuje - izjavio je Nikola za “Alo!”.
 
Poslednji komentari
  • Vladan Vreme: 14.06.2014 08:28h

    "Gde ja živim - zaključila je Ivana." U Srbiji brale...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP