Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVANI STAMENKOVIĆ SUD ODUZEO DETE

Sindi: Ćerka ne zna da me je izgubila!

Autor: S. Arsić | 10.03.2015 - 07:30:00h | Komentara: 7

Nakon što joj je prošle godine u junu ćerka Petra privremeno oduzeta, pre nekoliko dana sud je doneo pravosnažnu odluku da Ivani Stamenković trajno uskrati starateljstvo i dete dodeli ocu. Kako i sama kaže, Sindi ne može da se pomiri sa ovom odlukom, a svojoj mezimici ništa još nije rekla jer ne želi da utiče na njenu psihu.

Ostala bez starateljstva nad ćerkom Petrom

Ostala bez starateljstva nad ćerkom Petrom | Foto: Masanori Jošida

- Nisam okarakterisana kao nepodobna majka, štaviše, stručnjaci iz centra za socijalni rad procenili su da se dobro staram o detetu. Međutim, sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da joj prušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo.

Privremenom merom dobila sam model po kojem viđam svoje dete, a to je utorkom i četvrtkom po dva sata, i svaki drugi vikend može da provede sa mnom. Po meni je to premalo vremena za majku i dete koje su četiri i po godine bile nerazdvojne. Dete koje se u tom uzrastu odvoji od majke mora da ima psihičke posledice. Nisam joj rekla istinu jer neću loše da utičem na njenu psihu.

Nikola Pavlović

Nikola Pavlović | Foto: Vesna Lalić

Govorim joj sve najbolje o ocu, objasnila sam joj da mama sada ima više posla i da je zbog toga ona više kod tate. Ne želim da ima posledice zbog ove situacije - priča za magazin “Hello” Ivana i dodaje da se nada da će se situacija promeniti i da će Petra kada napuni sedam godina odlučiti da živi s njom.

- Nadam se da će se sve ovo promeniti, jer dete sa navršenih sedam godina može da odluči kod koga će živeti. Ranije je ta granica bila devet godina, ali je u međuvremenu pomerena. To mi daje snagu da ostanem jaka upravo zbog nje. Potreban joj je bar jedan roditelj koji će brinuti o njoj kako treba - iskrena je bivša modelsica.
Poslednji komentari
  • MedaDraz Vreme: 10.03.2015 10:36h

    To ti daje snagu da što pre nađeš nekog siledžiju sa debelim džepom i strašnim vezama da pravosnažnu odluku okrene u tvoju korist, a da ti pri tom ne izostaneš ni sa jednog događaja iz beogradskog noćnog života! Sram te bilo! Nadam se da je nikad (sudski) nećeš dobiti, a tvom detetu želim da bude zdrava i konačno srećna! Tvoje žalopojke ucviljene majke, prodaj nekome drugome...

  • Aleksandar Vreme: 10.03.2015 13:24h

    Neznam kako to misli da ima BAR jedan roditelj da brine o detetu. Otac ce se brinuti bolje nego ona. Bar ga nece sramotiti na TV svojom nevaspitanoscu i bezobrazlukom

  • fridah Vreme: 10.03.2015 15:20h

    Bravo MedaDraz, tako je, dobro si napisao!

  • nela Vreme: 10.03.2015 15:39h

    mozda da probas da se zaposlis? zdrava, prava, mozes volu rep da iscupas, nemas celulit :) sigurno bi se naslo nesto za tebe. kao sekretarica ilk prodavacica. da se pokaze sudu da se trudis, a ne da ocekujes da bivsi izdrzava i tebe i dete. ona je zivela u njegovom stanu sa malom, svi racuni placeni, placena dadilja i spremacica i jos 300e na ruke. ona kukala kako je to malo i da bivsi nema pojma koliko kosta odgajanje deteta i da samo devojcicino francusko obdaniste kosta 400e. pritom ona nije zaradila ni jedan evro za to obdaniste. zasto otac sve troskove oko deteta da placa? sto sad ona njemu ne placa alimentaciju za dete? jel zna ona kolikk kosta izdrzavanje deteta? pa samk francuska skolica je 400e... pritom dok je bila u velikom bratu nije htela da izadje u susret bivsem i dozvoli da mala bude kod njega tih mesec dana vec je tada ona ima starateljstvo i smeo je da je vidja kao ona sada. sve se vraca

  • Da ti kazem, Nela Vreme: 10.03.2015 23:04h

    A zasto da bivsi ne izdrzava i nju i dete? A koga ce? Svalerku? Jedino mi nije jasno sta ce joj spremacica i bebi siterka, ako je kod kuce sve vreme sa detetom, pod uslovom da je to tacno. 300 eura nije nista u danasnje vreme. Od toga ne moze da se zivi. Problem je sto ti likovi iz prigradskih naselja prvo hoce da zene gradske devojke, a onda bi i da im one okopavaju kukuruz i jos da ih maltretiraju kad im se cefne. E, pa ne ide to tako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP