Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO:

Sindi tukla bivšeg muža!

Autor: S. Arsić | 31.07.2014 - 21:15:00h | Komentara: 3

Osim što se za starateljstvo deteta bore na sudu, Nikola Pavlović (31) i Ivana Stamenković (35) svojevremeno su imali i fizički sukob, kada je bivša članica grupe „Models“ napala svog bivšeg supruga i fasciklom pokušala da ga ubode u vrat.

Ivana Stamenković Sindi

Ima objašnjenje za incident: Ivana Stamenković Sindi | Foto: RAS

Kako „Alo!“ eksluzivno saznaje, sve se dešavalo ispred Nikoline zgrade u Novom Beogradu, u trenutku primopredaje male Petre (4), a incident su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari.


- Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fasciklu. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vreme držao njihovu ćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani. Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da gazi po nogama. U tom momentu, između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, tačnije sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do težih telesnih povreda. Petra je bila veoma uznemirena! Sve to zabeležile su sigurnosne kamere, koje su postavljene u zgradi u kojoj živi Pavlović - priča za naš list dobro obavešteni izvor, a „Alo!“ je imao priliku da pogleda taj snimak.
Pozvali smo Nikolu kako bi prokomentarisao incident koji je imao sa Ivanom Stamenković, ali on nije bio raspoložen za priču.

Bez komentara: Nikola Pavlović

Bez komentara: Nikola Pavlović | Foto: Vesna Lalić

- Nemojte me zvati za te stvari, neću to da komentarišem - bio je kratak Pavlović, dok je Ivana Stamenković izjavila sledeće:

„Samo smo se raspravljali“, a nakon što smo joj rekli da smo videli snimak, Ivana je dodala:

- Jesmo se raspravljali jer je odbio da uzme lekove za dete koje sam tog momenta donela. Nije želeo da joj daje terapiju koju je lekar prepisao i to je razlog zbog kojeg smo se žestoko raspravljali.

Sindi: Nikola me je trudnu davio!

Bivša članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi je nakon gubitka starateljstva nad ćerkom Petrom na društvenoj mreži postavila otvoreno pismo u kojem je optužila oca svog deteta da ju je tukao tokom trudnoće i posle porođaja.


- Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar, posle čega sam pala sa bebom u naručju. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi koju sam zadobila tom prilikom - napisala je Ivana nedavno, a njen bivši muž nije želeo da komentariše ove navode.
 

Poslednji komentari
  • Femboy Vreme: 01.08.2014 00:41h

    Pravda za Sindi.

  • Predrag Vreme: 01.08.2014 03:05h

    Mozda ga je tukla ako mu je negde spazila celulit?

  • gavrilovic Vreme: 01.08.2014 13:12h

    Zesca glupaca i primitivka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP