Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIKOLA PAVLOVIĆ ĆE ODGOVARTI NA OPTUŽBE DA JE TUKAO PEVAČICU

Sindin muž pod istragom!

Autor: M. D. - B. R. | 20.06.2014 - 08:00:00h | Komentara: 6

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je postupak po službenoj dužnosti protiv bivšeg supruga pevačice Ivane Stamenković Sindi, Nikole Pavlovića zbog optužbi da ju je tukao.

Nikola  Pavlović

Nikola Pavlović | Foto: Dimitrije Goll

Nakon što su u javnost dospele fotografije na kojima je pevačica sa podlivima i povredama po telu, tužilaštvo je prikupilo dokaze iz policije i započelo postupak u kojem će mu se suditi za porodično nasilje.


Sve što se događalo u njihovom braku Sindi je napisala u otvorenom pismu, nakon što je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom, gde je između ostalog priznala i da je bila pretučena. Kobna noć, nakon koje je završila u Urgnentnom zbog povreda, dogodila se 12. februara 2012. godine kada je, kako stoji u izveštaju sudskih veštaka, muž udarao pesnicama i davio.

- Inače bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar, posle kog sam pala sa malom bebom u naručju. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom. Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio bi joj omiljenu igračku o zid, a dete je vrištalo.

Još uvek nije videla ćerku: Sindi i Petra

Još uvek nije videla ćerku: Sindi i Petra

Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji. Od tada je prošlo 3 godine i on nije doveden na saslušanje - obelodanila je nedavno u javnosti Sindi, čija ćerka Petra je sada sa ocem na moru, a pevačica je nije videla ni čula već danima. Na socijalnim mrežama je formirana grupa „Da se Petra vrati svojoj mami Ivani”, a Sindi neutešno broji dane do susreta sa svojom mezimicom.

- Poslednji put smo gledale „Zlu vilu Grdanu” i jele sladoled. Plakala sam kao kiša kada su joj odsekli krila, kao da sam predosetila da će odseći i moja, odvojivši me od tebe anđele moj, srećo moja, srce moje i dušo Pepa - izjadala se juče Ivana na pomenutoj društvenoj mreži.
Poslednji komentari
  • SM Vreme: 20.06.2014 12:52h

    Kad je skoro jedna majka sa detetom pobegla iz Hrvatske od muža nasilnika, svi su stali u njenu odbranu. Zašto se to ne dešava sada kada je nasilnik Srbin? Da li njegove batine manje bole ili njegov tata bolje štiti "sinčića" nasilnika. Još da dodam: jednom nasilnik, uvek nasilnik! To svi dobro znaju. Tući će on i dete. Vratite devojčicu majci, a nasilnika u zatvor!

  • Andrea Vreme: 20.06.2014 15:55h

    Sve je to ok i potpuno ispravno sto trazi,ali pre nego je rodila tu devojcicu ili pre nego se udala za njenog tatu,ta ista Ivana se na podmukao i pokvaren nacin dokopala Nikole...On se godinama zabavljao sa drugaricom moje drugarice i bio divan decko prema toj devojci,dok ih ova kvazi manekenka nije rastavila,vidjala se sa njim na kvarno,bez obzira na njegovu stabilnu,dugogodisnju vezu,jasno vam je kakva je kombinacija to bila,da ne zvucim vulgarno....STA JE TRAZILA TO JE I DOBILA!!!!

  • vila evangelina Vreme: 21.06.2014 09:20h

    Videli smo u VB da je prljav borac.Ne bi me cudilo da je ova borba ne zelja za detetom nego inat, jer ne zna da gubi.

  • J@ Vreme: 21.06.2014 12:16h

    Ajde bre Andrea ne sreri...kao prvo:zamisli rasturila im stabilnu vezu...da je bila stabilna ne bi je niko rasturio.Kao drugo:Ivana mi je jako dobra drugarica i savrseno dobro znam ko je Nikola.Ne zelim da iznosim detalje jer na to ima samo Ivana prava.A polako ce se sve saznati.O njoj mozete svasta da pricate kao i sto pricate al samo onaj ko je zna zna kakva je.Da je takva kao sto svi seru sad bi bila to gde i Sandra i Berendika.Ne bi se patila pored bolesnika kao sto je Nikola koji nema NISTA svoje vec tatino!Tako daa...

  • Goca Vreme: 21.06.2014 13:36h

    Osuđujem nasilje, svake vrste i nad bilo kim, ali ovu ženu, NI MALO NE ŽALIM! Zla je i pakosna, sama je to pokazala u nekom od rijaliti programa na tv-u.Ona je ''asepsolna''...odvratna i zla...Baš me čudi da neko može da bije ''iz čista mira'' Nema tu baš neke logike.A bilo bi dobro da saslušamo i drugu stranu, tog njenog bivšeg supruga.Da čujemo šta on ima da kaže.Kako god bilo, za sukob, kao i za ljubav, UVEK TREBA DVOJE..(bar)....Žao mi je devojčice.I čudi me da su je dali ocu, ''agresivcu'', a mama jadna i čedna, da tuguje..Ma ha'jte molim vas lepo! Prazne priče...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP