Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO!

ŠIROKO: Emina dala pola miliona evra za renoviranje kuće!

Autor: A. Bajrović - A. Radojević | 02.07.2014 - 18:30:00h | Komentara: 4

Poznata pevačica Emina Jahović Sandal nedavno je završila renoviranje svoje porodične kuće u Novom Pazaru, a kako se šuška, u sređivanje celog prostora je uložila oko pola miliona evra. Kako ekskluzivno saznajemo, Jahovićeva je prošle nedelje posetila svoj rodni grad, gde živi njena mama Senija, kako bi videla dokle se stiglo sa radovima, a sređena kuća poseduje igraonicu za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa-kupatilo.

Pored toga što se odlično provela u rodnom gradu, pevačica je iskoristila priliku da se vidi sa rodbinom i prijateljima, dok jedan sprat u kući preuređuje po svom ukusu, i to nameštajem koji specijalno stiže iz Turske.

Ana Nikolić proslavila otvaranje kluba sa pola estrade

Emina Jahović Sandal

 - Emina mnogo voli ovaj grad, ipak je ovde živela 20 godina. Ovde živi njena majka, brat je sve češće tu, brojna rodbina, prijatelji sa kojima je odrasla. Jedan sprat kuće će opremiti po svom ukusu, nameštajem koji uskoro stiže iz Turske. Kuća je prelepa, prostrana, svetla, sa velikom igraonicom za njene sinove Jamana i Javuza. Sprat koji koriste njena majka i brat je već opremljen i izgleda prelepo, sa najmodernijim nameštajem i ogromnim spa kupatilom - priča za „Alo!“ njena bliska rođaka, a Jahovićeva je kuću renovirala zajedno sa bratom, proslavljenim košarkašem Mirsadom Jahovićem.

Renovirani dom

Renovirani dom | Foto: A. Bajrović

 Ekipa „Alo!“ juče je posetila Eminin dom, ali u kući opasanoj visokim zidom juče nije bilo nikoga, a nekoliko komšija koje smo sreli na ulici nisu znali mnogo o porodici Jahović, osim da su dobri ljudi.
- Eminu retko viđamo, a prošle nedelje su joj tu bili sinovi sa dadiljom. Dečaci su prelepi, stariji isti otac, a mlađi liči na Eminu. Muž Mustafa je samo jednom bio u Pazaru, šetali su normalno gradom, išli u kafiće, restorane. Nisam ulazila u kuću od kako su je renovirali, ali sam čula da izgleda prelepo, što se vidi i ovako vani. Komšije smo skoro 30 godina, tako da znam Eminu dok je bila još mala devočica, njenog brata Mirsada, sestru Sabinu. Dobra su to deca, od dobrih roditelja. Njen otac Nusret je bio čuveni internista. Drago mi je kad vidim Eminu na televiziji, volim da je slušam kad peva - priča nam starija žena, komšinica porodice Jahović.

U kući je velika igraonica za njene sinove  Jamana i Javuza, kao i veliko spa kupatilo

U kući je velika igraonica za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa kupatilo | Foto: A. Bajrović

 U nameri da potvrdimo ove informacije, kontaktirali smo sa Emininin portparolom Ninoslavom Prodanovićem, koji je potvrdio našu priču.

- Najveći deo renoviranja je uradio njen brat, a jedan deo je i ona. Sigurno da je dosta uloženo u sređivanje, ali ne znam koliko tačno. To je porodična kuća i oni su želeli da svima omoguće komfor, da i njen brat i sestra i mama mogu da dođu, da se okupe preko leta i uživaju - izjavio je Ninoslav za „Alo!“.
Poslednji komentari
  • BgBoy Vreme: 02.07.2014 19:00h

    Šta je sa ovim narodom, svi trče u novine da se hvale i lažu minimalno desetostruko! Pola miliona eura uložila, a ograda ispred kuće najobičniji zid omalterisan sa vtratima od žičane mreže koja ne košta 50 evra. Sve što se vidi na ovim slikama je i više nego obično, a tek koji je ovo stil gradnje ne bih komentarisao ali jeste nekako novopazarski.

  • Dado Vreme: 02.07.2014 19:42h

    Lovu dao brat Mirsad, u Pazaru muskarci "vode" glavnu rec a ne zene !

  • pc Vreme: 03.07.2014 00:27h

    A, porez platila na 500 evra.

  • ana Vreme: 03.07.2014 10:54h

    Sta je tu lose sto je renovirala kucu svojih roditelje? Pa ljudi to je za pohvalu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP