Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAVEDENA PEVAČICA

Slađa u šemi sa funkcionerom naprednjaka!

Autor: B. Radulović | 12.02.2014 - 11:48:00h | Komentara: 5

Pevačica Slađana Delibašić, koja i pored toga što je postala baka izgleda odlično, potpuno je očarala Ivana Bakića, člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora SC „Šumice“ Njihove zajedničke fotografije na kojima zagrljeni ispijaju vino osvanule su na Bakićevom Fejsbuk profilu, a postavio ih je jedan od njegovih prijatelja, uz naslov: „Nova ljubavna afera“.

Slađa i Ivan Bakić

Slađa i Ivan Bakić

Većina pevačicinih prijatelja i Ivanovih drugova čestitala im je što su obnovili školsku ljubav, očigledno otkrivajući da su njih dvoje bili zajedno u vreme dok su bili školarci. Na pitanja Ivanovih rođaka da li je to nova snajka, on je odgovrio:

- Moj životni saputnik, bićemo zajedno dok nas smrt ne rastavi.
Kada smo pozvali mladog naprednjaka da prokomentariše vezu sa novopečenom bakom, on nije bio baš pričljiv.

Slađa i Ivan Bakić

Bakić: Slađa je predivna žena

- Ne bih komentarisao svoj privatni život. Razumite. Slađa je predivna žena, to je sve što mogu da kažem - rekao nam je Bakić, a kako saznajemo, Slađa i Ivan se već duže vreme viđaju, ali ni najbližim prijateljima nisu želeli da otkriju prirodu svoje veze.

- Često su zajedno, uglavnom izlaze na večeru, a neretko i Ivan odlazi na njene nastupe. Ipak, nije nam potvrdio da su započeli vezu, ali se ne buni kada je zovemo snajkom i pitamo kada će svadba. Svi zajedno uživamo u provodu, a njih dvoje su vrlo slični jer su veliki veseljaci i pozitivni su po prirodi - uz osmeh kaže jedan od Bakićevih prijatelja.

Slađin bivši uzgajao marihuanu!

Igor Matić, sa kojim je Slađa bila devet godina u vezi, a sa kojim je učestvovala u rijaliti programu „Parovi“, nakon njihovog raskida bežao je od policije zbog sumnje da je uzgajao marihuanu.

Slađa i Ivan Bakić

Slađa i Ivan Bakić

 

- Policija je ušla u kuće u kojima je Igor Matić imao laboratorije i zaplenila 1.439 saksija maruhuane, 172 lampe, sistem za ventilaciju i zalivanje, kao i marihuanu pripremljenu za prodaju. Pretresli su i stanove osumnjičenih, pa i Matićev, gde su nađena tri pištolja sa 13 komada municije - rekao je pre godinu dana izvor blizak policiji. Slađa je u to vreme bila saslušana u policiji, ali s obzirom na to da pre toga dugo nije videla Igora, brzo je puštena.


Nakon što su fotografije osvanule i na Slađinom profilu, većina njenih prijateljica poručila joj je da je konačno našla pravog.

- Školske ljubavi su nezaboravne, one večno traju, Slađo moja. Konačno pravi izbor, loši izbori ostaju za tobom. Pravoj dami kao što si ti i priliči samo gospodin ovog profila. Čestitam na ljubavi iz školskih dana, a što se Đoleta tiče, što je „prevrnuo, prevrnuo je“, limit mu je davno istekao - napisano je na pevačicinom profilu.

Podsećanja radi, Slađa je nakon braka sa Đoletom Đoganijem dugo bila u vezi sa Igorom Matićem, sa kojim je učestvovala u rijalitiju „Parovi“, a posle raskida te veze obrela se u zagrljaju izvesnog Vanje Ćorića.
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 12.02.2014 17:34h

    To se od naprednog kadra moglo i ocekivati!

  • seka Vreme: 12.02.2014 22:21h

    Taman, naprednjaci i polupevaljke.

  • ZIKA Vreme: 13.02.2014 06:52h

    Dali je naprednjak unuk ove pevacice.

  • sandraKG Vreme: 13.02.2014 08:27h

    Valjda vise nece da salje poruke svima koji imaju novca, moli za "sponzorstva", uzimaju joj automobile koje su joj dali da vozi i sl...

  • cirkus Vreme: 13.02.2014 09:19h

    Pa taj je ostavio sumice u dugovima,sekao park pored sumica da napravi balon...zavrsio neku visu u zrenjaninu,i taj je politicki kadar.Cirkus od zemlje Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP