Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POGOĐENA ODLASKOM DRAGOG KOLEGE

Slađana Milošević: Predosetila sam Vladinu smrt

Autor: Biljana Radulović | 07.03.2015 - 18:49:00h | Komentara: 8

Rok ikona Slađana Milošević još ne može da se oporavi od saznanja da je njen kolega Vlada Divljan, sa kojim je snimila duet „Srećan ti rođendan“, napustio ovaj svet. Još više je plaši to što je predosetila šta će se dogoditi pre nego što su joj javili da je Vlada preminuo u bolnici u Beču.

Divljan će biti sahranjen u Beogradu

Divljan će biti sahranjen u Beogradu | Foto: Tanjug

Ne sluteći da se austrijski lekari bore za njegov život, ona je tek onako na svom Fejsbuk profilu okačila stihove pesme „Biorazgradiva“, u kojoj se govori o smrti.
- Kao da sam u tom postu znala šta će se dogoditi. U stvari, mi neki i znamo pre nego što se dogodi. Ustala sam to jutro sa nekim osećanjem neraspoloženja i nešto kasnije čula tužne vesti.

Znam da su bolesti posledica nekih unutrašnjih problema i nezadovoljstava, zato mi je žao ako je postojalo nešto što ga je mučilo. Ako nije dobio dovoljno podrške od okoline ili se nije izgradio kako je želeo. Bio je osoba vedrog duha i plenio je svojom pojavom, ali to je ono što je pokazivao u javnosti - otkriva Slađana, koju je, bez obzira na to što je znala da je bolestan, njegova smrt iznenadila. Znala je da je kancer na slepom crevu operisao pre dve godine, kao i da se oseća bolje nakon upale trbušne maramice.

U žalosti zbog  gubitka  prijatelja:  Slađana  Milošević

U žalosti zbog gubitka prijatelja: Slađana Milošević | Foto: Petar Marković


- Često sam mislila o njemu, ali čula sam da je bolje i nisam očekivala ovakav epilog. Uvek ću se sećati te energije i duha koji je posedovao, što se osećalo i u njegovim pesmama. Čak i u našem duetu „Srećan ti rođendan“, koji je posvećen devojci koja ga je izneverila u ljubavi, osećao se cinizam i satira - seća se Miloševićeva i kolegi se obraća poslednji put:

 
- Dragi, večiti dečače Vlado, hvala što si mene, kao i mnoge na ovom svetu, uveseljavao svojim vedrim duhom i velikim talentom. Kao dete te radosti, nastala je i naša pesma. Talentovani dečače, šaljem ti pozdrave za daleki put.
Vladina supruga Dina i sinovi Stevan i Pavle uskoro će doputovati u Beograd, gde će Vlada biti sahranjen.

Zvonimir Đukić Đule

Zvonimir Đukić Đule | Foto: Sandra Vojnović

Đule Van Gog: Večna ti slava, druže


Zvonimir Đukić Đule kaže za „Alo!“ da je odlazak Divljana veliki gubitak za čovečanstvo i muzičku scenu.
- Vlada Divljan je bio i ostao deo plejade večitih dečaka sanjara koji su nosili karakterističnu energiju i revolt osamdesetih godina, a upravo su oni najviše doprineli da jugoslovenski rokenrol postane autentičan i prepoznatljiv. Duboko saosećam u bolu porodice. Večna ti slava, druže, bila je čast biti blizu takvih sanjara - rekao je on.

Poslednji komentari
  • Čiča Gliša Vreme: 08.03.2015 03:11h

    Čudesnu moć vidovitosti ima ova pevaljka, čak i više od vidovitog Milana. Čim je snimila svoje životno delo, hit "Miki veliki", predosetila je da će joj dati nacionalnu penziju.

  • Драгомир Vreme: 08.03.2015 08:30h

    Сем ,,Принцезе,, коју пева у дуету ајд да ми неко наброји још неку њену познату песму?Нема је!Одувек је са изгледом била таква да би нама сељацима била од користи само да поћути по баштама и њивама са раширеним рукама!Паре би намлатила! ОНА ПРИМА НАЦИОНАЛНУ ПЕНЗИЈУ?Гарантујем да ни сама не зна зашто?Али,бато,везице и лобисти су чудо!

  • milomir.dv Vreme: 08.03.2015 09:40h

    Baba Vanga

  • milena Vreme: 08.03.2015 09:44h

    Vlado je bio veciti idol i sanjar,pocetkom 80-tih je napravio bum i ostavio neizbrisivi trag na nasoj ex yu sceni.Bio je divan,plenio je predivnom harizmom i emocijom.Pocivaj u miru,a umiru oni koje zaboravio.A tebe niko zaboraviti nece.

  • Dragan Vreme: 08.03.2015 09:46h

    Kad vidim ovu ženu u poslednje vreme me prolaze neki žmarci.Izgleda kao neka vudu vračara a sada je počela i da predviđa nečiju smrt,Brrr da se naježi čovek!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP