Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MEDIJSKI TRANSFER

Slavko Beleslin prelazi na TV "Nova"!

Autor: Telegraf | 06.01.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Poznati novinar i voditelj će od početka februara na televiziji "Nova" biti angažovan u centralnoj informativnoj emisiji ove stanice.

Slavko Beleslin

Slavko Beleslin | Foto: TV Pink

Doskorašnji urednik i voditelj na televiziji B92, Slavko Beleslin prelazi na TV “Nova” i gledaoci najmlađe srpske televizijske stanice će ga od početka februara gledati u centralnoj informativnoj emisiji!
Od kako je 17. decembra prošle godine počela sa radom “Nova” počele su spekulacije koja će poznata televizijska imena raditi na ovoj televiziji, a sezonu transfera otvara upravo Beleslin, koji se vraća informativnom programu u kojem je i izgradio svoje ime.
Da podsetimo, Slavko Beleslin je započeo svoju karijeru na nekadašnjoj BKTV u kojoj je radio od reportera, preko urednika do voditelja informativne emisije “Telefakt”, a kasnije je bio angažovan u jutarnjem programu “Budilnik”. Nakon gašenja ove TV stanice je nastavio karijeru u producentskoj kući “Adrenalin” na mesto urednika programa, a radio je kao urednik i scenarista na projektima kao što su “Piramida”, “Ja imam talenat”, “Karaoke obračun” drugi.
Sa preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji “Piramida” prelazi TV “Pink” vodio Nacionalni dnevnik sve do 2011, kada karijeru nastavlja karijeru na televiziji B92, a pre odlaska sa ove stanice je radio kao urednik i voditelj emisije “Bulevar”.
U bogatoj karijeri, Beleslin je izveštavao sa brojnih značajnih događaja, od parlamentarnih izbora, petooktobarskih demonstracija, osnivanje prve demokratske Vlade do hapšenja Slobodana Miloševića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP