Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE „GRANDA“ POVREĐENE U SUDARU KOD BAČKE TOPOLE

Sloba i Dinča: Mogli
smo da poginemo!

Autor: A. Radojević | 30.05.2013 - 08:40:00h | Komentara: 0

Zvezde „Granda“ Slobodan Vasić i Milan Dinčič Dinča juče su oko 14 časova doživeli saobraćajnu nesreću kod Bačke Topole, iz koje su, na svu sreću, izašli živi i sa lakšim povredama. Naime, na autoputu Novi Sad - Subotica kombi se sudario sa automobilom „Audi A6“ kojim je upravljao vozač Slobodana Vasića, a u kojem su se nalazili pevač, njegov kolega Milan Dinčić i klavijaturista koji je sa njima juče krenuo na nastup u Beč.

Pitaće ga starost gde mu je bila mladost: Slobodan Vasić

Tragedija je izbegnuta. U jednom trenutku nisam bio svestan šta se dešava,
Slobodan Vasić: Slobodan Vasić | Foto: Nenad Milošević

Svoj na svome: Milan Dinčić Dinča

Malo mi trne nos, ali još uvek ne znam da li sam ga polomio: Milan Dinčić Dinča | Foto: Zoran Ilić

Vasić i Dinčić su krenuli na nastup u Beč kada je došlo do udesa u kojem je Dinča povredio nos, dok je njegov kolega ugruvan

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, vozač koji je vozio mlade zvezde “Granda” nije kriv za udes, a pevači su zadržani u subotičkoj bolnici radi detaljnog pregleda.

- Trebalo je da Sloba i Dinča sinoć nastupe u Beču, ali kako su u toku dana doživeli udes, taj nastup je otkazan. Oni su išli ka granici autoputem Novi Sad - Subotica kada je došlo do sudara. Vozač Slobodana Vasića, koji je upravljao „audijem“, pokušao je da izbegne nesreću, u čemu nije uspeo.
Znam da su njih dvojica prošli sa lakšim povredama i u svesnom stanju su prebačeni u subotičku bolnicu radi detaljnih pregleda. Dinča je sedeo pozadi i povredio je nos, ali tek nakon pregleda će se znati da li ga je polomio. Vozač je u toku jučerašnjeg dana dao izjavu policiji, dok je klavijaturista koji je krenuo sa njima na put ostao nepovređen. Još uvek se ne zna kako je došlo do saobraćajne nesreće, ali koliko sam upućen, njihov vozač je pokušao da izbegne udes, ali nije uspeo u tome - izjavio je za „Alo!“ dobro upućeni izvor.

Sloba i Dinča

Smrskano vozilo u kome su se nalazili Sloba i Dinča / Foto: Subotica.com

- Odlično sam sada. Krenuli smo u Beč i desilo se to što se desilo. Ja nemam previše informacija, igrao sam igrice pozadi i to se sve desilo u sekundu. Oštećena mi je nosna hrskavica i evo upravo čekamo rezultate rendgena. Malo mi trne nos, ali još uvek ne znam da li sam ga polomio. Svi su dobro, i Sloba je dobro. Sada je sve u redu, ali da nije bilo prisebnosti vozača, mogli smo da poginemo - izjavio je za naš list pomalo u šoku Dinča, a i njegov kolega Sloba nam je potvrdio da je dobro.

- Tragedija je izbegnuta i sada je sve u redu. Za volanom je bio moj vozač i mnogo dobar prijatelj. Iako je pokušao da izbegne udes, nije mu pošlo za rukom. Mogu reći da mi nije bilo svejedno i u jednom trenutku nisam bio svestan šta se dešava. Kada se automobil zaustavio, odmah sam pogledao da vidim kako su ostali i laknulo mi je kada sam video da su svi dobro. Ja sam prošao sa lakšim povredama, evo upravo se nalazim na pregledu. Biće sve u redu - izjavio je Sloba za dnevni list „Alo!“.

Stefan, Vanja i Ana imali saobraćajku u februaru!
Podsećanja radi, zvezde “Granda” Stefan Petrušić, Vanja Mijatović i Ana Sević imali su u februaru ove godine saobraćajnu nesreću kada su se vraćali iz Novog Sada sa humanitarnog koncerta. Nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljao Petrušić udario u neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu. Pevač je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, dok je Ana Sević povredila nogu, a najgore je prošla Vanja Mijatović, koja je pretrpela prelom grudnog koša i tri pršljena. Srećom, Vanja se odlično oporavlja, a koliko se dobro oseća potvrđuje i informacija da je nedavno izašla u provod.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP