Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ ZA ALO! OTKRIO SVOJE SEKSUALNE FANTAZIJE

Sloba Vasić: Vodim ljubav van kreveta!

Autor: Sanja Arsić | 04.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pored toga što odlično peva, Slobodan Vasić je i avanturista, što je i otkrio u intervjuu za „Alo!“, ispričavši da voli da ima seks na raznim neobičnim mestima. Naime, kako sam kaže, mladi pevač voli da eksperimentiše, pa i u seksu, zbog čega, kada god može, izbegava da to radi u krevetu kako ne bi bilo monotono.

Voli da žene njega zavode: Sloba Vasić

Voli da žene njega zavode: Sloba Vasić | Foto: Zoran Lončarević

- Ne mogu da kažem koje mi je mesto omiljeno jer ih ima više, ali mogu da otkrijem da mi je krevet previše klasičan za taj čin i kad god mogu, ljubav vodim van njega. Do sada mi je bilo najlepše u moru - kaže Vasić, koji nije želeo da nam otkrije kada je izgubio nevinost.


- Bio sam veoma mlad i nespretan. Ne bih detaljisao, ona je bila starija i dosta iskusnija i mogu se pohvaliti da me je naučila mnogim veštinama koje sam kasnije primenjivao. Sa devojkom sa kojom sam izgubio nevinost sam se viđao nekoliko godina - kaže Slobodan i otkriva da nikad nije prevario devojku sa kojom je u vezi.

Žene ga spopadaju  gde god se pojavi

Žene ga spopadaju gde god se pojavi | Foto: Zoran Ilić


- Imao sam nekoliko ozbiljnih veza i kada sam zauzet, druge devojke me ne zanimaju. Totalno sam posvećen svojoj devojci. Hvala bogu, maštovit sam i nikad mi nije dosadno sa jednom devojkom. Ali, kada nemam devojku i kada sam slobodan, eksperimentišem na sve moguće načine - priča mladi pevač, kome je omiljena poza kada je devojka na njemu, ali ne isključuje ni seks otpozadi.

- Volim kada devojka dominira, tako da mi je omiljena poza kada je ona na meni, mada volim lepu žensku guzu, tako da mi je super i seks otpozadi. Ali, ne isključujem ni mogućnost da se potrudim kako bi devojci sa kojom sam bilo lepo - završava Slobodan Vasić.

Sandra Obradović

Sandra Obradović | Foto: Zoran Lončarević

Između Sandre i mene postoji hemija!


Slobodan Vasić, koji je više od godinu dana bio u ljubavnoj vezi sa manekenkom Sandrom Obradović, kaže da je ona izuzetna devojka i da pamti samo lepe trenutke, ali i ne krije da među njima i dalje postoji hemija.
- Sa Sandrom sam u kontaktu i ostali smo u dobrim odnosima posle svega. Ona je izuzetna devojka i žao mi je što se o njoj u medijima provlači druga slika. Ona je svoja i to najviše poštujem kod nje. Među nama su bile jake emocije, tako da je normalno da i dalje postoji hemija - otkrio nam je Vasić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP