Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POTVRĐENO PISANJE ALO!

Snežana Dakić i Vladimir Mikić progovorili: Naši stavovi su se razišli, razvod nam je teško pao!

Autor: Z. R. - D. T. | 23.07.2014 - 13:00:00h | Komentara: 8

Nakon što je naš list objavio da se poznata voditeljka i biznismen razvode zbog Mikićeve prevare, par odlučio da otvorenim pismom potvrdi naša saznanja o razvodu

Snežana Dakić

Razvod: Vladimir Mikić i Snežana Dakić

Nakon što je naš list u jučerašnjem broju objavio da se Snežana Dakić i Vladimir Mikić razvode jer je poznati biznismen našao dosta mlađu devojku, poznati par je rešio da se oglasi i otvorenim pismom preko advokata potvrdi naše navode. Naime, njih dvoje su nam preko advokata poslali saopštenje u kojem kažu da su im se stavovi razišli, ali da će ostati u dobrim odnosima zbog njihove ćerke.

Posle deset godina zajedničkog života i braka, Snežana Dakić Mikić i

Snežana beži na Ibicu!
Kako bi se sklonila od cele situacije i gradskih priča, Snežana odmah odlazi na Ibicu, gde će biti sa najbližim prijateljicama. Kako naši izvore tvrde, njoj je ovaj odmor i te kako potreban. Zna se da je na Ibici lud provod, te će bar nakratko zaboraviti na probleme.

Vladimir Mikić odlučili su da se sporazumno razvedu. U zajedničkom saopštenju, par je naveo da razlog nije preljuba ni sa jedne strane niti bilo kakav krupan razlog vredan medijske pažnje, već da su se vremenom njihovi stavovi po mnogim pitanjima razišli, što je ugrozilo međusobnu ljubav i život u zajednici. Njihova osmogodišnja ćerka Laura nastaviće da živi sa majkom, u stanu u kojem je porodica i do sada živela, a o njenoj dobrobiti zajedno će se brinuti oba roditelja. Inače, poslednjih nekoliko meseci par ne živi zajedno. Porodični advokat Vlatko Sekulović naveo je da Vladimir i Snežana mole novinare, poznanike i prijatelje da se uzdrže od komentara i spekulacija i da poštuju njihovu privatnost kako bi se ovaj težak period za čitavu porodicu prebrodio bez povreda ličnosti i duševnog bola. U saopštenju se navodi da o razvodu neće davati dalja objašnjenja niti intervjue i da će nastaviti da žive u prijateljskim odnosima, koje razvod nije narušio. Njih dvoje poriču da je preljuba kriva za krah ljubavi, ali kao i mnoge javne ličnosti koje su se razvodile nisu želeli da to i priznaju. Podsećanja radi, Snežana i Vladimir su bili deset godina u braku i imaju ćerku Lauru, a njihova dugogodišnja ljubav i prisnost u medijima nije upućivala na to da će se rastati.
 

Poslednji komentari
  • rodoljub zaharijevic Vreme: 23.07.2014 15:15h

    rasplakaste me,ne mogu da dodjem sebi od tuge,smrdara jedna,ide na ibicu,verovatno je iskamcila pare od bivseg,sve u zivotu je radila zbog love.

  • VITEZ Vreme: 23.07.2014 16:05h

    a ne verujem dokle god ne izađe zvanično saopštenje na Pinku.

  • zox Vreme: 23.07.2014 16:37h

    boze moj sta li ce sada da bude sa nama srbi --dali ce taj razvod imati uticaja na ekonomiju srbije,ili mozda neki potresi na politickoj sceni srbije-kakva li je nasa buducnost --ko zna kakva li nam je sudbina ili bar se nadam i molim se bogu dragom da se ne razvedu amozda joj samo mindja smrdi ili on ima problema sa vonjo nogu ----boze moj zar posle toliko poplava sad to da zadesi srbiju

  • Marko Vreme: 23.07.2014 19:55h

    Ko drugome kopa jamu sam u nju pada! Ona je Mikica preotela od zene i dvoje dece. Oteto prokleto!

  • gavrilovic Vreme: 23.07.2014 20:28h

    U toj vezi svako je profitirao,svega je bilo, osim ljubavi. . .bljak ! Sada bi jos hteli i postovanje i privatnost, a gnjavili nas deset godina sa svojim "privatnostima"...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP