Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSLE DEVET GODINA BRAKA

Snežana Dakić se razvodi jer je suprug vara!

Autor: Z. Radulović | 22.07.2014 - 20:30:00h | Komentara: 9

Snežana Dakić Mikić razvodi se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku Lauru, posle devet godina zajedničkog života. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, kao razlog kraha bračne zajednice navode se sve češće nesuglasice koje su imali, a i priče o Mikićevom neverstvu koje su sve čečće dolazile do voditeljke.

Kraj ljubavi duge devet godina: Snežana i Vladimir

Kraj ljubavi duge devet godina: Snežana i Vladimir

 - Snežana je pre par dana posetila advokata kako bi podnela zahtev za razvod braka. Do nje su u poslednje vreme dolazile priče, ali i dokazi da je Vlada vara sa dosta mlađom devojkom. Pokušala je u nekoliko navrata da razgovara sa njim kako bi prebrodili krizu u koju su upali, ali od toga nije bilo ništa. Vladimir je toliko daleko otišao da se sa novom devojkom pojavljivao na javnim mestima, što je bila inicijalna kapisla da Snežana poseti advokata i pokrene razvod. Ona se sa ćerkicom već iselila iz njihovog zajedničkog doma - govori izvor blizak uskoro bivšim supružnicima.

Kako dalje saznajemo, novonastala porodična situacija toliko je pogodila voditeljku da je spakovala ćerkicu Lauru i na nekoliko dana otputovala u Crnu Goru da bi izbegla gradske tračeve. Jedino što joj je u ovom trenutku važno je da sačuva ćerkicu od svega i da joj na što bezbolniji način saopšti da joj se roditelji razvode.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Snežanu koja nije bila preterano raspoložena za razgovor o ovoj temi.
- Ne mogu još ništa da vam kažem o tome. A to da li se provodio sa devojkom na splavu morate njega da pitate - rekla nam je Snežana.
Podsećanja radi Snežana i Vladimir venčali su se u oktobru 2005. godine, a kumovali su im Snežana i Dragan Piksi Stojković. Već sledeće godine dobili su ćerku Lauru. Snežani je to prvi brak, dok je Vladimir iza sebe imao već jedan
Poslednji komentari
  • sali Vreme: 22.07.2014 22:04h

    Kad razvedes ozenjenog coveka da bi se udala za njega pomocu stomaka nista normalnije nego da ocekujes pravdu.

  • gagi Vreme: 22.07.2014 22:38h

    zašto me ova kišna noć i ovo ludo vreme baš mora ovako da potrese a još kada ču ovu tuznu vest strasno me pogodi u srce direktno ajte ako mozete da sprecite ovu tuznu vest pokusajte molim vas u ime mene i moje porodice da sprecite ovu tragediju

  • brane Vreme: 23.07.2014 00:20h

    samo joj se vrartilo,bila mu je sema dok je bio ozenjen,e sad je ozenjen sa njom al ode sa novom semom...

  • Zena Vreme: 23.07.2014 08:38h

    Kako doslo tako i otislo - ozenjenog coveka sa dvoje dece je rastavila uz skandalozna prepucavanja po novinama sa njegovom bivsom zenom koju su izbacili sa decom iz kuce bez icega...sada gospodja ubira plodove onoga sto je uradila...dugo je i trajalo...gospodinu zelim srecu sa novom ribom, pa i sa novom zenom i trecom i cetvrtom...samo napred dokk ima curki...

  • Dragan Vreme: 23.07.2014 08:44h

    Verovatno će ova "svetica"sada da da saopštenje kako je bila maltretirana u braku i da kao i ostale "uspešne" i ostvarene žene u trendu nije mogla to više da trpi a sve to zbog budućnosti njene ćerke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP